Neler Yeni

TOGG'un arkasındaki standart motoru yeterli mi?

Faruk1986

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,960
İsim
Faruk Sancar
Öndeki motor opsiyonel arka motor standart olacakmış. İki motor toplam 400 beygir ediyor. Tek motor çıkarsa 200 beygire düşüyor. Arkadaki motor standart olacakmış ve arkadan itişliymiş. Bu motor bana çok küçük geldi. Tek başına nasıl 200 beygir üretecek bu motor?

ÖrdekAbi

80+ Silver
Öndeki motor opsiyonel arka motor standart olacakmış. İki motor toplam 400 beygir ediyor. Tek motor çıkarsa 200 beygire düşüyor. Arkadaki motor standart olacakmış ve arkadan itişliymiş. Bu motor bana çok küçük geldi. Tek başına nasıl 200 beygir üretecek bu motor?
bence yeterli olur aracın paketleride var en full opsiyonlu paketlerde kameralı aynalar fln var vede genel olarak farkettiğim kadarıyla araçların çoğunda cam tavan yok

İceWolf

80+ Silver
bence yeterli olur aracın paketleride var en full opsiyonlu paketlerde kameralı aynalar fln var vede genel olarak farkettiğim kadarıyla araçların çoğunda cam tavan yok
Aynen cam tavan göremedik ve kameralı ayna seri üretimde normal aynaya çevrilmiş. Yani cam tavanda kameralı aynada opsiyon galiba.

Jankanbe

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
575
İsim
Emirhan özaydın
Yine verdiğin cevapta bile yalan ifadelerle doldurmuşsun yazını. Sanki dışardan yapılan moodifiye garanti dahilindemi yapılıyor? Napcan işte bilgisiz bilgi bu kadar oluyor.
Senin dediğin oynamalar ufak oluyor sen bana 200 beygirden 400 beygire çeviren bir usta bul yarın götürücem arabayı
Mesaj otomatik birleştirildi:

X2 boost tabii ki imkansız ve tabii ki garanti dışı kalır ama km yada yıl garantisi bittiğinde oynamalar başlar üzerinde.
Aynen yüzde 12 falan oynama olabilir
Mesaj otomatik birleştirildi:

Paketler arası dinamik bir fark olacağını sanmam o yüzden dinamiği bozulmazda en fazla limitor kaldırırlar beygir arttırmak zor iş o motorda
Motor dinamiğinden bahsediyorum hocam mesela 400 beygirlik motorun yapısı farklı sen 200 beygirlik motoru daha düşük yapısıyla o seviyeye çıkarmaya çalışırsan pert araba

İceWolf

80+ Silver
Senin dediğin oynamalar ufak oluyor sen bana 200 beygirden 400 beygire çeviren bir usta bul yarın götürücem arabayı
Git kendin bul. Galiba alışmışsın zengin hayatında fakirlere işlerini gördürmeye. Kaç daireniz kiradaydı? 12 miydi?

abcdefg1234

80+ Silver
Ben modifiyeci değilim :) Ama 170 hp atmosferik motoru 800 hp ye çıkaran sanayicileri gördüm. Yazılımla olur, benim bilmediğim parçalar ekleyebilirler, sisteme müdahale edebilirler. Ben bilemem ama modifiyeciler bilir sen merak etme. Ayrıca sadece yazılımla motor gücünü %60 a kadar arttırarabiliyorlar. Sen rahat ol :)
180 beygir atmosferik motoru 800 beygire çıkarırsın; tubo eklersin , etanol kullanırsın, yazılımla yakıt/yanma miktarını belirlersin, kesiciyi kaldırırsın, intercooler takar soğutursun, şanzımanı değiştirirsin alırsın o 800 beygiri.
Elektrik motoruna ne ekleyeceksinde 200 den 400 beygire çıkaracaksın. Anca akımı arttırır motorun devir miktarını yükseltirsin , alacağın güç en fazla 200 den 220-230 a çıkar. Buda fazla ısınmaya ve verimin düşmesine sebep olur. 400 km gideceksen 300-350 km gidersin. Ne anlamı kaldı yazılımın ?

Yazılımla %60 güç arttırımı mı ? Ne saçmalıyosun sen ya. Senin yazılım dediğin o aracı yapan mühendislerin zaten hali hazırda araçta var olan ama aracın ömrünü uzatmak, yakıt tüketimini ve emisyon değerlerini düşürmek için limitlenmiş %10-20 lik bi kısmı kullanılabilir hale getirmek.Trubolu araçta turbo basıncını arttırır bir miktar güç elde edersin ama açabileceğin basıncında bir miktarı var. Fazla açarsan yakarsın turboyu.

Yazılımla %60 fazla güç falan alamassın . Atmosferik araçta yazılım bir işe yaramaz zaten. 100 beygir atmosferik bi araca yazılım atsan anca 103-105 beygir olur

abcdefg1234

80+ Silver
Asıl sen saçmalama kardeşim.neden adamlar dünkü bebe muamelesi çekiyorsun. Ne yazılımcılar ve motor ustaları var onu gözü kapalı söker toplar upgrade eder. 100.000 motor ustası varsa zaten hepsi anlıyor diyemezsin. Bu araç için 500-750 tane adam olsun 4/4lük anlayan bak nasıl boost edilir. Ülkedeki tüm doktorları profesör mu zannediyorsun.
Benzinli/ Dizel motorlarla elektrik motorları tamamen farklı ne anlatıyorsun sen ya ? Hangi usta elektrik motorunu sökecekmişte tekrar toplayıp yükseltecekmiş ?? :DD

İceWolf

80+ Silver
Ahahahah ben her işimi kendim görüyorum korkma konuyu buraya nasıl çekdin
Molam bitti, kusura bakma uğraşamam senle. Malum işime dönüp ekmeğimi kazanmam lazım. Bende isterdim babam zengin olsun, 30 dairemiz kirada olsun, sabahtan akşama kadar PC başında oturayım ama napcan biz fakirler böyle yaşıyoz. :)

Jankanbe

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
575
İsim
Emirhan özaydın
Molam bitti, kusura bakma uğraşamam senle. Malum işime dönüp ekmeğimi kazanmam lazım. Bende isterdim babam zengin olsun, 30 dairemiz kirada olsun, sabahtan akşama kadar PC başında oturayım ama napcan biz fakirler böyle yaşıyoz. :)
Bizede gökten inmedi 7 yaşımdan beri bende çalışıyorum okuyorum tek sen çalışmıyorsun bel altı vurma

HacıSOFU

80+ Titanium
Bu Kullanıcının Doğum Günü!
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,802
İsim
Hacı
Yeter de ömrü ne kadar (pil ve motor) acaba?

Top Bottom