Faruk1986
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 1,960
bence yeterli olur aracın paketleride var en full opsiyonlu paketlerde kameralı aynalar fln var vede genel olarak farkettiğim kadarıyla araçların çoğunda cam tavan yokÖndeki motor opsiyonel arka motor standart olacakmış. İki motor toplam 400 beygir ediyor. Tek motor çıkarsa 200 beygire düşüyor. Arkadaki motor standart olacakmış ve arkadan itişliymiş. Bu motor bana çok küçük geldi. Tek başına nasıl 200 beygir üretecek bu motor?
Aynen cam tavan göremedik ve kameralı ayna seri üretimde normal aynaya çevrilmiş. Yani cam tavanda kameralı aynada opsiyon galiba.bence yeterli olur aracın paketleride var en full opsiyonlu paketlerde kameralı aynalar fln var vede genel olarak farkettiğim kadarıyla araçların çoğunda cam tavan yok
Senin dediğin oynamalar ufak oluyor sen bana 200 beygirden 400 beygire çeviren bir usta bul yarın götürücem arabayıYine verdiğin cevapta bile yalan ifadelerle doldurmuşsun yazını. Sanki dışardan yapılan moodifiye garanti dahilindemi yapılıyor? Napcan işte bilgisiz bilgi bu kadar oluyor.
Aynen yüzde 12 falan oynama olabilirX2 boost tabii ki imkansız ve tabii ki garanti dışı kalır ama km yada yıl garantisi bittiğinde oynamalar başlar üzerinde.
Motor dinamiğinden bahsediyorum hocam mesela 400 beygirlik motorun yapısı farklı sen 200 beygirlik motoru daha düşük yapısıyla o seviyeye çıkarmaya çalışırsan pert arabaPaketler arası dinamik bir fark olacağını sanmam o yüzden dinamiği bozulmazda en fazla limitor kaldırırlar beygir arttırmak zor iş o motorda
Git kendin bul. Galiba alışmışsın zengin hayatında fakirlere işlerini gördürmeye. Kaç daireniz kiradaydı? 12 miydi?Senin dediğin oynamalar ufak oluyor sen bana 200 beygirden 400 beygire çeviren bir usta bul yarın götürücem arabayı
180 beygir atmosferik motoru 800 beygire çıkarırsın; tubo eklersin , etanol kullanırsın, yazılımla yakıt/yanma miktarını belirlersin, kesiciyi kaldırırsın, intercooler takar soğutursun, şanzımanı değiştirirsin alırsın o 800 beygiri.Ben modifiyeci değilimAma 170 hp atmosferik motoru 800 hp ye çıkaran sanayicileri gördüm. Yazılımla olur, benim bilmediğim parçalar ekleyebilirler, sisteme müdahale edebilirler. Ben bilemem ama modifiyeciler bilir sen merak etme. Ayrıca sadece yazılımla motor gücünü %60 a kadar arttırarabiliyorlar. Sen rahat ol
![]()
Ahahahah ben her işimi kendim görüyorum korkma konuyu buraya nasıl çekdinGit kendin bul. Galiba alışmışsın zengin hayatında fakirlere işlerini gördürmeye. Kaç daireniz kiradaydı? 12 miydi?
Benzinli/ Dizel motorlarla elektrik motorları tamamen farklı ne anlatıyorsun sen ya ? Hangi usta elektrik motorunu sökecekmişte tekrar toplayıp yükseltecekmiş ??Asıl sen saçmalama kardeşim.neden adamlar dünkü bebe muamelesi çekiyorsun. Ne yazılımcılar ve motor ustaları var onu gözü kapalı söker toplar upgrade eder. 100.000 motor ustası varsa zaten hepsi anlıyor diyemezsin. Bu araç için 500-750 tane adam olsun 4/4lük anlayan bak nasıl boost edilir. Ülkedeki tüm doktorları profesör mu zannediyorsun.
Molam bitti, kusura bakma uğraşamam senle. Malum işime dönüp ekmeğimi kazanmam lazım. Bende isterdim babam zengin olsun, 30 dairemiz kirada olsun, sabahtan akşama kadar PC başında oturayım ama napcan biz fakirler böyle yaşıyoz.Ahahahah ben her işimi kendim görüyorum korkma konuyu buraya nasıl çekdin
Bizede gökten inmedi 7 yaşımdan beri bende çalışıyorum okuyorum tek sen çalışmıyorsun bel altı vurmaMolam bitti, kusura bakma uğraşamam senle. Malum işime dönüp ekmeğimi kazanmam lazım. Bende isterdim babam zengin olsun, 30 dairemiz kirada olsun, sabahtan akşama kadar PC başında oturayım ama napcan biz fakirler böyle yaşıyoz.![]()
Galiba ecu yapanları elektrikli motor ustası zannediyorlarBenzinli/ Dizel motorlarla elektrik motorları tamamen farklı ne anlatıyorsun sen ya ? Hangi usta elektrik motorunu sökecekmişte tekrar toplayıp yükseltecekmiş ??D