Neler Yeni

TOGG'un arkasındaki standart motoru yeterli mi?

Faruk1986

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,960
İsim
Faruk Sancar
Öndeki motor opsiyonel arka motor standart olacakmış. İki motor toplam 400 beygir ediyor. Tek motor çıkarsa 200 beygire düşüyor. Arkadaki motor standart olacakmış ve arkadan itişliymiş. Bu motor bana çok küçük geldi. Tek başına nasıl 200 beygir üretecek bu motor?

abcdefg1234

80+ Silver
:) elektrik motorları birsürü sektörde kullanılıyor ve sanayiciler elektrik motoru tanırlar merak etme. Bırak sanayiyi Köylüler bile helezonlarda elektrik motor kullanırlar ve tanırlar. Haaa sen bilgi sahibi değil, hiç görmemiş olabilirsin. Bu bilgisizliğinide eminim kısa sürede kapatabilirsin.
Tamam hocam siz 200 beygirlik motoru yazilimla 400 beygire cıkarin...

İceWolf

80+ Silver
Tamam hocam siz 200 beygirlik motoru yazilimla 400 beygire cıkarin...
Ben modifiyeci değilim :) Ama 170 hp atmosferik motoru 800 hp ye çıkaran sanayicileri gördüm. Yazılımla olur, benim bilmediğim parçalar ekleyebilirler, sisteme müdahale edebilirler. Ben bilemem ama modifiyeciler bilir sen merak etme. Ayrıca sadece yazılımla motor gücünü %60 a kadar arttırarabiliyorlar. Sen rahat ol :)

Jankanbe

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
575
İsim
Emirhan özaydın
Ben modifiyeci değilim :) Ama 170 hp atmosferik motoru 800 hp ye çıkaran sanayicileri gördüm. Yazılımla olur, benim bilmediğim parçalar ekleyebilirler, sisteme müdahale edebilirler. Ben bilemem ama modifiyeciler bilir sen merak etme. Ayrıca sadece yazılımla motor gücünü %60 a kadar arttırarabiliyorlar. Sen rahat ol :)
Yine saçmalardan seçmeler yapmışssın öncelikle yazılım atmada garanti dışı kalabilir araç ikincisi bir arabayı 200 beygirden 400 beygire çıkarabilecek bir yazılım yok zaten çıkarsan bile arabanın dinamiği 200 beygir için tasarlanmış sen gidip dinamiğini bozuyorsun

Nyrxia

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
497
İsim
Ahmet
Bizim yazılımcılar modifiyeciler hayatında elektrik motoru mu görmüş ? Nası modifiye yapacaklar ,turbo mu takacaklar. Bu konuda saçmalamışsınız biraz :D
Asıl sen saçmalama kardeşim.neden adamlar dünkü bebe muamelesi çekiyorsun. Ne yazılımcılar ve motor ustaları var onu gözü kapalı söker toplar upgrade eder. 100.000 motor ustası varsa zaten hepsi anlıyor diyemezsin. Bu araç için 500-750 tane adam olsun 4/4lük anlayan bak nasıl boost edilir. Ülkedeki tüm doktorları profesör mu zannediyorsun.

RevDeisDou

80+ Titanium
En İyi Cevap
18
Dahası  
Reaksiyon skoru
49,302
İsim
Rev D
İlgilendiği Kategoriler
Hepsi ;)
Yine saçmalardan seçmeler yapmışssın öncelikle yazılım atmada garanti dışı kalabilir araç ikincisi bir arabayı 200 beygirden 400 beygire çıkarabilecek bir yazılım yok zaten çıkarsan bile arabanın dinamiği 200 beygir için tasarlanmış sen gidip dinamiğini bozuyorsun
Paketler arası dinamik bir fark olacağını sanmam o yüzden dinamiği bozulmazda en fazla limitor kaldırırlar beygir arttırmak zor iş o motorda

Nyrxia

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
497
İsim
Ahmet
X2 boost tabii ki imkansız ve tabii ki garanti dışı kalır ama km yada yıl garantisi bittiğinde oynamalar başlar üzerinde.

İceWolf

80+ Silver

Yine verdiğin cevapta bile yalan ifadelerle doldurmuşsun yazını. Sanki dışardan yapılan moodifiye garanti dahilindemi yapılıyor? Napcan işte bilgisiz bilgi bu kadar oluyor.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,037,589
Üyeler
164,530
Son üye
furkan özz
Top Bottom