siuuuhakan
80+
- Reaksiyon skoru
- 2
Amd ryhzen 5 5600h işlemcim var 3050ti ekran kartım ama win 10 yukluyken 270lerde olan fpsim win11 yukledikten sonra 5e dustu ve orda sabit kaldı nasıl arttırabilirim
ben eski pentium bilgisayarımda 7-8 fps alıyordum demek ki daha kötüleri varnışAmd ryhzen 5 5600h işlemcim var 3050ti ekran kartım ama win 10 yukluyken 270lerde olan fpsim win11 yukledikten sonra 5e dustu ve orda sabit kaldı nasıl arttırabilirim
lisansın orjinal olmayabilir.kanka 270lerden dustu neden dustu bilmiyorum
bilgisayarcıdan 100 liraya win 11 yukledim orj değil yanilisansın orjinal olmayabilir.
alalı daha bi hafta oldu suanlık tek oyun valoDiğer oyunlarda durum nasıl? Ekran kartının güncel sürücüsünü yükledin mi?
güncel olduğunu nerden anlıcam kankaDriverlar güncel mi herhangi bir ayar falan açık değil demi ve düzgün şekilde kuruldu demi?
bilgisayarcıdan 100 liraya win 11 yukledim orj değil yani
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
alalı daha bi hafta oldu suanlık tek
bilgisayarcına güveniyor musun?bilgisayarcıdan 100 liraya win 11 yukledim orj değil yani
alalı daha bi hafta oldu suanlık tek oyun valo
güncel olduğunu nerden anlıcam kanka
Geforce experincede sürücü yerinden güncelleştirmeleri kontrol ete tıkla.bilgisayarcıdan 100 liraya win 11 yukledim orj değil yani
güveniyorum yanımda yükledi kanka tanıdığım birisi zatenbilgisayarcına güveniyor musun?
düşük bir ihtimalde olsa parça çalmış olabilir.
MAKS Win11 diyebilir miyiz ?Amd ryhzen 5 5600h işlemcim var 3050ti ekran kartım ama win 10 yukluyken 270lerde olan fpsim win11 yukledikten sonra 5e dustu ve orda sabit kaldı nasıl arttırabilirim
Hacı w11 ücretsiz zaten lisanslı mı indirdibilgisayarcıdan 100 liraya win 11 yukledim orj değil yani
Pttavm'den 15tl'ye key alsan daha çok işine yarardı dostum .dbilgisayarcıdan 100 liraya win 11 yukledim orj değil yani