2000 TL WİRELESS mouse VE RED SWİTCH MEKANİK KLAVYE ÖNERİSİ

hocam şimdi benim amacım elimi kavrasın yoksa sinirimi bozuluyor razerin deathvader v2 modelinde böle kıvrımlı ellerim mauspede deymedi ve çok rahat ettim

https://www.akakce.com/klavye/en-uc...-r3l1-kablolu-oyuncu-si-fiyati,783463936.html bence şu ikili çok daha iyi olacak
hayırrrr

https://www.akakce.com/klavye/en-uc...-r3l1-kablolu-oyuncu-si-fiyati,783463936.html bence şu ikili çok daha iyi olacak
membrane klavye ama bu hocam red switch daha iyi değilmi tepkime hızı önemli benim için

çok arada kaldım şimdi AAA
millet kafasına göre öneriyor. bilek desteği şart değilse rk61 bence summonerdan daha iyi. summonerda kötü değil onuda alabilirsin istersen.
sanırım palm grip tutuyosun o zaman sana önerim pwnage symettrical.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

yurt dışıyla uğraşmak istemiyorum iade çok sıkıntılı
iade etceğini sanmıyorum 😀

çok arada kaldım ya

millet kafasına göre öneriyor. bilek desteği şart değilse rk61 bence summonerdan daha iyi. summonerda kötü değil onuda alabilirsin istersen.

valla bak tam tutuşu bilmiyom böle yar yada sg et kavrıyom böle mausu ellerim kocaman mauspede deyiyor razer da öle bi sorun yaşamadım kıvrımlı böle

ben bilek desteği istiyorum ya summonur da hoşuma gitti onu tercih edebilirim belki fiyatıda pağlı 2 k ya 2 sinide almak istiyom

çok arada kaldım ya

valla bak tam tutuşu bilmiyom böle yar yada sg et kavrıyom böle mausu ellerim kocaman mauspede deyiyor razer da öle bi sorun yaşamadım kıvrımlı böle
direk deathadder v2x, summoner alıp geçebilirsin o zaman. o bütçeye istediğin şekilde başka mouse yok olanlarda tuğla gibi

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,205,533
Üyeler
192,744
Son üye
elydiscord
Geri