yungemo
80+
- Reaksiyon skoru
- 170
2.4 ghzçekim hızı 2.4 g var birde 5 g var göremedim orda
2.4 ghzçekim hızı 2.4 g var birde 5 g var göremedim orda
hayırrrrhttps://www.akakce.com/klavye/en-uc...-r3l1-kablolu-oyuncu-si-fiyati,783463936.html bence şu ikili çok daha iyi olacak![]()
Glorious Model D GLO-MS-DW-MW Mat Beyaz RGB Şarjlı Optik Kablosuz Oyuncu Mouse Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Glorious Model D GLO-MS-DW-MW Mat Beyaz RGB Şarjlı Optik Kablosuz Oyuncu Mouse fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Glorious Model D GLO-MS-DW-MW Mat Beyaz RGB Şarjlı Optik Kablosuz Oyuncu Mouse özelliklerini incele, 2.549,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
membrane klavye ama bu hocam red switch daha iyi değilmi tepkime hızı önemli benim içinhttps://www.akakce.com/klavye/en-uc...-r3l1-kablolu-oyuncu-si-fiyati,783463936.html bence şu ikili çok daha iyi olacak![]()
Glorious Model D GLO-MS-DW-MW Mat Beyaz RGB Şarjlı Optik Kablosuz Oyuncu Mouse Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Glorious Model D GLO-MS-DW-MW Mat Beyaz RGB Şarjlı Optik Kablosuz Oyuncu Mouse fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Glorious Model D GLO-MS-DW-MW Mat Beyaz RGB Şarjlı Optik Kablosuz Oyuncu Mouse özelliklerini incele, 2.549,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
banggood'dan royal kludge alabilirsen süper olurmembrane klavye ama bu hocam red switch daha iyi değilmi tepkime hızı önemli benim için
düzenleme yaptım pardon membran oldugunu görmemiştim, xpg summoner ekledimmembrane klavye ama bu hocam red switch daha iyi değilmi tepkime hızı önemli benim için
millet kafasına göre öneriyor. bilek desteği şart değilse rk61 bence summonerdan daha iyi. summonerda kötü değil onuda alabilirsin istersen.çok arada kaldım şimdi AAA
iade etceğini sanmıyorumyurt dışıyla uğraşmak istemiyorum iade çok sıkıntılı
valla bak tam tutuşu bilmiyom böle yar yada sg et kavrıyom böle mausu ellerim kocaman mauspede deyiyor razer da öle bi sorun yaşamadım kıvrımlı bölemillet kafasına göre öneriyor. bilek desteği şart değilse rk61 bence summonerdan daha iyi. summonerda kötü değil onuda alabilirsin istersen.
sanırım palm grip tutuyosun o zaman sana önerim pwnage symettrical.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
iade etceğini sanmıyorum![]()
ben bilek desteği istiyorum ya summonur da hoşuma gitti onu tercih edebilirim belki fiyatıda pağlı 2 k ya 2 sinide almak istiyommillet kafasına göre öneriyor. bilek desteği şart değilse rk61 bence summonerdan daha iyi. summonerda kötü değil onuda alabilirsin istersen.
sanırım palm grip tutuyosun o zaman sana önerim pwnage symettrical.
iade etceğini sanmıyorum![]()
direk deathadder v2x, summoner alıp geçebilirsin o zaman. o bütçeye istediğin şekilde başka mouse yok olanlarda tuğla gibiçok arada kaldım ya
valla bak tam tutuşu bilmiyom böle yar yada sg et kavrıyom böle mausu ellerim kocaman mauspede deyiyor razer da öle bi sorun yaşamadım kıvrımlı böle