GTA 5 Hala Satın Alınır mı?

sezaresen

80+
Reaksiyon skoru
48
Arkadaşlar, Steam üzerinden Gta 5 oynamak istiyorum fakat fiyatı konusunda kararsız kaldım. Yeni oyuncu sayılırım o yüzden pek bir bilgim yok bu konuda. Arada sırada oyun oynayarak kafamı dağıtırım düşüncesiyle girişiyorum bu işe. Siz ne dersiniz şu anda bu fiyata Gta 5 alınır mı?
Ekran görüntüsü 2022-11-04 225052.jpg

indirimle güzel fiyatlara düşüyor o zaman alınır.

Arkadaşlar, Steam üzerinden Gta 5 oynamak istiyorum fakat fiyatı konusunda kararsız kaldım. Yeni oyuncu sayılırım o yüzden pek bir bilgim yok bu konuda. Arada sırada oyun oynayarak kafamı dağıtırım düşüncesiyle girişiyorum bu işe. Siz ne dersiniz şu anda bu fiyata Gta 5 alınır mı?
Alıntıyı görüntüle
İndirimle 70 küsür oluyor. Sonbahar indirimleri olacak bu ay içinde onu bekle. Hâlâ alınır. Fivem, online, hikaye, mod güzel

Online'da hile sıkıntısı olsa bile FiveM ile kurtarıyor bence. Ben hep GTA 5'te böyle mod kurup tek takılan kafadaydım, öyle de güzel oluyor. Ek olarak 150₺ iken değil de 70₺ iken alman daha iyi olur.

Alinir alinir alinir geta besden bahsediyoruz

ben itemsatis üzerinden rockstar hesabı aldım, sonrasında mail falan herşeyini değiştirdim kullanıyorum şuan 65tl

Al kanka.Çok geniș kapsamlı bir oyun.Storyi bitir online oyna.Bayınca fivem oynarsın ya da Alt:V,Rage Mp.Fivem çöp ben Alt V oynuyordum Bi lsc vardı gitti o da.

steam oyunlara zam yapmamışmıydı
Steam önerilen kuru 10₺ olarak belirleyince Valve kendi oyunlarına otomatik zam yaptı. GTA 6 neredeyse çıkacakken GTA 5'in böyle bir hareket yapacağını çokta sanmıyorum.

Edit: Ha ben de durmaplay sitesinden 45₺'ye almıştım zamanında, öyle yerlerden de alabilirsin.

Teşekkür ederim beklemek mantıklı sanırım ama geçenlerde oyunlara zam geleceği söyleniliyordu. İndirim beklerken zamlanma ihtimali de var mıdır?
Kanka toplum tarafından pek önerilmiyor ama ben E pin veya hesap alırdım.Șu ana kadar hiç bir sorun yașamadım.

Geri