Hangisini almalıyım ?

Reaksiyon skoru
8
Acer Aspire 3 A315-42 , Lenovo V155 81v50010tx bunlardan hangisini tercih etmeliyim ve kronik sorunları var mı bu markaların ya da cihazların?

mağazadan almayı tercih ediyorum hangi mağazalarda bulabilirim özellikle acerin 512 gb ssdli olan modelini, ve yoksa hangi mağaza özel isteğe göre getirebilir?

İkisininde sorunu yok üsttteki de alttakide fiyatının en iyileri.

İkisininde sorunu yok üsttteki de alttakide fiyatının en iyileri.

seninle bir önceki konumda konuşmuştuk ve kararlıyım bunlardan birini almakta ancak mağazadan almayı planlıyorum, hangi mağazalarda bulabilirim özellikle acerin 512 gb ssdli olan modelini, ve yoksa hangi mağaza özel isteğe göre getirebilir?

seninle bir önceki konumda konuşmuştuk ve kararlıyım bunlardan birini almakta ancak mağazadan almayı planlıyorum, hangi mağazalarda bulabilirim özellikle acerin 512 gb ssdli olan modelini, ve yoksa hangi mağaza özel isteğe göre getirebilir?
Mağazadan alırsan pahalı olur,internetten al dostum.

Mağazadan alırsan pahalı olur,internetten al dostum.

herhangi bir hasar veya enteresan problemler ile karşılaşma durumum olursa diye endişeleniyorum, açıkçası kredi kartım da yok, iyi bilgiler edinirsem almak için birinden temin edebilir miyim bilmiyorum, bilerek detaylıca araştırıyorum ki iyi bir alışveriş yapmış olayım

herhangi bir hasar veya enteresan problemler ile karşılaşma durumum olursa diye endişeleniyorum, açıkçası kredi kartım da yok, iyi bilgiler edinirsem almak için birinden temin edebilir miyim bilmiyorum, bilerek detaylıca araştırıyorum ki iyi bir alışveriş yapmış olayım
Aynı mantık,mağaza da sitede. Mağaza fiyatları çok yukarda. İndirimler takip edilip site üzerinden almanızı öneriyorum.
Sorun yaşarsanız aynı şekilde garantisi var zaten.

Aynı mantık,mağaza da sitede. Mağaza fiyatları çok yukarda. İndirimler takip edilip site üzerinden almanızı öneriyorum.
Sorun yaşarsanız aynı şekilde garantisi var zaten.

tamam kararımı veremezsem seninle iletişime geçerim çok teşekkür ederim ^^

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,189,075
Üyeler
188,694
Son üye
marcoasensio21
Geri