Ana Konu HK GAMING ÜRÜNLERİ YARDIMLAŞMA

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Kanka senin keycapler kalabilir arkadaşın dediği gibi kutuları aynı oluyor.
Bazı arkadaşlar 7 ürün bile geçirmişti ancak nasıl geçiriyorlar anlamıyorum.
Hocam dediğim gibi 2'şer şekilde istersen 10 tane bile alırsın 2 tane al sonra yeniden sepete ekle demen gerekiyor
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Hocam dediğim gibi 2'şer şekilde istersen 10 tane bile alırsın 2 tane al sonra yeniden sepete ekle demen gerekiyor
aynı sepette sorun çıkıyor

aynı sepette sorun çıkıyor
hocam aynı pakette kargo yemiyorlar mi yine

200tl üzeri kargo parası almadığı için 4 tane aldım

Evet klavye bekliyorum ve pudding keycaps gelirse alacağım ama artık her ikisi de gelmez sanırım satıcının yapmaya çalıştığını da tam olarak anlayamadım. 5-6 saate bir 2 stok sokup napmaya çalışıyor acaba...
Hocam onlar iptallerden düşen ürünler satıcıyla alakası yok

Evet klavye bekliyorum ve pudding keycaps gelirse alacağım ama artık her ikisi de gelmez sanırım satıcının yapmaya çalıştığını da tam olarak anlayamadım. 5-6 saate bir 2 stok sokup napmaya çalışıyor acaba...
İptal edenlerinki sisteme otomatik düşüyor olabilir

iadeleri giriyorlar bence tek tek

pbt keycap alcak varsa kargo + vergi aldığım fiyata (100tl) direk verebilirim renkleri hoşuma gitmedi (mavi ve turuncu) param güvende vs de okeyim

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,206,902
Üyeler
193,187
Son üye
koksal55
Geri