Öneri 2 Adet Telefon Önerisi

Hidro Dinamik

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Reaksiyon skoru
795
Merhabalar,
Günlük işler için 2 adet sıfır telefon alacağız. İlk telefon için en fazla 6500-7500TL, diğeri için 7500-10000 TL bütçemiz var.

Günlük işlerden kastım;
(Önceliğe göre sıraladım.)
  • Çok sık telefon görüşmesi (Konuşma)
  • Evrak işleri (Office, PDF vb.)
  • Fotoğraf çekme
  • Dizi/film izleme
  • Clash of clans ve Bubble shooter benzeri oyunlar oynamak
Şuan bu işleri hallettigimiz A7 2017 32GB var. Ancak depolaması ve kamerası yetersiz geldiğinden değiştirme kararı aldık. Benzer şekilde uzun ömürlü, dayanıklı, kronik sorunu olmayan ürünler arıyoruz.

Aklımda Samsung Galaxy A23, A33, A53 var. Samsung'dan ağzımız hiç yanmadığı için tercihimiz o yönde ama istediğim özelliklere sahipse başka bir marka deneyebiliriz.

Gm al.önce babama aldım bugü de anneme.ucuz ve söylediğin her şeyde kullanabilirsin

Merhabalar,
Günlük işler için 2 adet sıfır telefon alacağız. İlk telefon için en fazla 6500-7500TL, diğeri için 7500-10000 TL bütçemiz var.

Günlük işlerden kastım;
(Önceliğe göre sıraladım.)
  • Çok sık telefon görüşmesi (Konuşma)
  • Evrak işleri (Office, PDF vb.)
  • Fotoğraf çekme
  • Dizi/film izleme
  • Clash of clans ve Bubble shooter benzeri oyunlar oynamak
Şuan bu işleri hallettigimiz A7 2017 32GB var. Ancak depolaması ve kamerası yetersiz geldiğinden değiştirme kararı aldık. Benzer şekilde uzun ömürlü, dayanıklı, kronik sorunu olmayan ürünler arıyoruz.

Aklımda Samsung Galaxy A23, A33, A53 var. Samsung'dan ağzımız hiç yanmadığı için tercihimiz o yönde ama istediğim özelliklere sahipse başka bir marka deneyebiliriz.
Samsung Galaxy A52s 5G
Redmi Note 11 Pro 5G
bu telefonlara bakabilirsin.

1. Telefon Realme 8.
2. Telefon A52S, A53, S20 Fe.

Samsung Galaxy A52s 5G
Redmi Note 11 Pro 5G
bu telefonlara bakabilirsin.
Note 11 Pro 5G'de aklımda bulunan bir modeldi. Kronik sorunu var mı acaba? :S
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Alınmaz. Exynos cehennem ateşi gibi yanıyor. Uzak dur.
Elime sıcaklık gelmesi mühim değil de sıcaklığı anakartı yakıyor mu acaba 🤔 Mesela Redmi 9t de kronik sorun olarak anakarttaki güç kısmı bozuluyor. Pubg gibi telefonu zorlayacak işlemler yapılmayacağı için ısınması pek problem olmaz gibi geliyor.

yani benim bir tanıdığım kullanıyordu ondan bakarak ben bir sıkıntısını görmedim ama direk kullanan birine bunu sorman çok daha iyi olur.

Elime sıcaklık gelmesi mühim değil de sıcaklığı anakartı yakıyor mu acaba 🤔 Mesela Redmi 9t de kronik sorun olarak anakarttaki güç kısmı bozuluyor.
Ucuz etin yahnisi yenmez mantığı.
Exynos işlemcide snapdragona göre performansı, kamera farkı var. Exynos'un ciddi ısınmaları zamanla ekranda yanıklara sebep olabiliyor.

Ucuz etin yahnisi yenmez mantığı.
Exynos işlemcide snapdragona göre performansı, kamera farkı var. Exynos'un ciddi ısınmaları zamanla ekranda yanıklara sebep olabiliyor.
Performans pek mühim olmayacaktır kullanım amacım için ama kamera ve ekran yanığı mevzusu sıkıntılı.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,187,839
Üyeler
188,485
Son üye
Butcher?
Geri