Sigara kilo verdirir mi

kraxius

Cezalı
80+ Bronze
Reaksiyon skoru
353
Hiç içme falan demeyin soruyu cevaplayın sadece kilom 93 95 civarı içindeki nikotin yeme isteğini istahı azaltıyor muş ve içtikten sonra kalp daha hızlı attığı için metabolizma hızlandırıyor muş buna bakarak gidersek az yiyip üstüne sigara da içilirse kilo verilebilir mi her gün paket olmayacak tabi ki 1-2 tane sabah ve okul çıkışı sadece

bıraktıktan sonra alırsın elinde kalan ise kötü bir alışkanlık aklını çelen cebinden paranı alan sağlığından alan :confused:
spor yapmak daha mantıklı sigara içmek yerine 3 dk boyunca tam hız koşsan aynı etkiyi alırsın

içmek istiyorsan böyle sebepler arama harbi gülerler sigara zayıflatmaz ama bırakınca kendine başka meşgule bulmak isteyeceği için kilo aldırabilir diye düşünüyorum
sigaraya vereceğin parayla spora yazıl daha mantıklı hem vücüdun olur hem de sağlık olursun

Hiç içme falan demeyin soruyu cevaplayın sadece kilom 93 95 civarı içindeki nikotin yeme isteğini istahı azaltıyor muş ve içtikten sonra kalp daha hızlı attığı için metabolizma hızlandırıyor muş buna bakarak gidersek az yiyip üstüne sigara da içilirse kilo verilebilir mi her gün paket olmayacak tabi ki 1-2 tane sabah ve okul çıkışı sadece
Ic ic ic bolca ic kilo ver sabah aksam ic ama asla aksatma

Yazan herkes hayır diyecek ama bir düşünün. Kilo verdirmediğini bende biliyorum ama direkt karşı çıktığınız için neden verdirmediğini hatta tam tersi aldırdığını söylemiyorsunuz.

Verdirir verdirmesine de mantık arıyorum yani. Kilolusun diye sağlıksız durumdasın ve sağlıksız durumdan sağlıksız yöntemle kurtulmak istiyorsun. Keyfin bilir. İçeceksen bari hafif bir şeyler iç de. Sen bu kafayla çünkü günlük 1 paketi bitirmeyi bile göze alırsın.

Ayrıca sigara düzenli olarak içilirse kilo kaybına yol açıyor. Bırakınca geri kilo alıyorsun. Bunu yapacağına çikolata, ekmek, cips, gazlı içecek içme, öğünlerde güreşçilerin kapasitesi kadar yeme, evde oturma verirsin kilonu.

Verdirir verdirmesine de mantık arıyorum yani. Kilolusun diye sağlıksız durumdasın ve sağlıksız durumdan sağlıksız yöntemle kurtulmak istiyorsun. Keyfin bilir. İçeceksen bari hafif bir şeyler iç de. Sen bu kafayla çünkü günlük 1 paketi bitirmeyi bile göze alırsın.
Yok az içicem yukarıda dedim zaten en fazla 2 tane sabah ve okul çıkışı.

Ya aga kendin kalk spor yap adam akıllı, daha çok verirsin sigara yerine tavuk al evde ısınıp idmanını yap, yağın erir kasın artar
az içicem bağımlı olmam diyen herkes ağzından sigarayı düşürmüyor çok duydum bunları

Ya aga kendin kalk spor yap adam akıllı, daha çok verirsin sigara yerine tavuk al evde ısınıp idmanını yap, yağın erir kasın artar
az içicem bağımlı olmam diyen herkes ağzından sigarayı düşürmüyor çok duydum bunları
Ben onlardan değilim yukardakş mesajımı okusanız Bi istediğim zaman içip bırakabiliyorum ayrıca tavuğa para mı var

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,187,749
Üyeler
188,473
Son üye
Aragornbey
Geri