Yardım Sahibinden Param Güvende ile ilk defa alışveriş yapacağım

SucukEkmek

Cezalı
80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,000
Arkadaşlar istanbuldan 200 TL'ye sorunsuz logitech f310 buldum ve almayı planlıyorum. Ben ankaradayım bir problem olur mu ?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Tavsiyeleriniz nedir arkadaşlar ?

Hayır olmaz.

Hocam üründe sıkıntı çıkarsa iade edersiniz başka tavsiye aklıma gelmiyor.

Arkadaşlar istanbuldan 200 TL'ye sorunsuz logitech f310 buldum ve almayı planlıyorum. Ben ankaradayım bir problem olur mu ?

Tavsiyeleriniz nedir arkadaşlar ?
Param güvende genelde alıcıyı koruyor senin için sıkıntı çıkacağını sanmıyorum

Param güvende ile iade hakkın var diye biliyorum sanki hocam. Problem olacağını düşünmüyorum

Uygulama harici WhatsApp vs geçmeyin. WhatsApp üzerinden dur link atayım satın al vs derse sakın linklere tıklamayın. Bunlar dolandırıcıların yeni taktiği... Sahibinden üzerinden direk satın alın hiçbir sorun yaşamazsınız.

İlanı sahibinden sitesinde görüp aldığınız sürece sorun olmaz. Link falan paylaşırsa uzak durunuz.

İlanı sahibinden sitesinde görüp aldığınız sürece sorun olmaz. Link falan paylaşırsa uzak durunuz.
Uygulama harici WhatsApp vs geçmeyin. WhatsApp üzerinden dur link atayım satın al vs derse sakın linklere tıklamayın. Bunlar dolandırıcıların yeni taktiği... Sahibinden üzerinden direk satın alın hiçbir sorun yaşamazsınız.
Param güvende genelde alıcıyı koruyor senin için sıkıntı çıkacağını sanmıyorum
Hayır olmaz.

Hocam üründe sıkıntı çıkarsa iade edersiniz başka tavsiye aklıma gelmiyor.
Tamamdır hocam adam zaten sahibinden üzerinden param güvende ile satacak cihazı ilginize teşekkür ederim iyi forumlar :)

Aktif şekilde alıcı ve satıcı olarak bu uygulamayı kullanıyorum. Şimdiye kadar sorun yaşamadım sorun yaşayanlar var ama. Hatta uygulama üzerinden anlaşıp havale yolu ile alış veriş yapıyorum. 200 liralık üründe sorun çıkmaz merak etmeyin. Alacağınız ürün hakkında bilgim yok.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,164,040
Üyeler
184,879
Son üye
Korkuluk
Geri