Bisiklet sürmek kas yapmaya engel olur mu?

Reaksiyon skoru
87
Arkadaşlar spora başlamayı düşünüyorum ve protein tarzı takviyelerle birlikte düzenli şekilde kas yapmayı da düşünüyorum. Dağ bisikleti alıp sürmeyi de çok istiyorum da hem spora gidip hem de bisiklet sürersem kas yapmaya engel olur mu? Kas için yaptığım uğraşı bisiklet sürerek eritir miyim sizce?

tam tersine destekler diye düşünüyorum

Hocam bir ölçüsü var mı şu kadar saat sür yeterli gibi yoksa istediğim kadar sürebilir miyim?
hocam sen eğer yeterince takviye protein besim alıyorsan kas yapmanı etkilemez üstüne geliştirir fakat saat konusunda pertini çıkarmadığın sürece bir problem olmaz

Arkadaşlar spora başlamayı düşünüyorum ve protein tarzı takviyelerle birlikte düzenli şekilde kas yapmayı da düşünüyorum. Dağ bisikleti alıp sürmeyi de çok istiyorum da hem spora gidip hem de bisiklet sürersem kas yapmaya engel olur mu? Kas için yaptığım uğraşı bisiklet sürerek eritir miyim sizce?
Düz yolda 21 le git yokuş yukarı da 6 veya 9 ve böle 1 saat sür ama tempoyu çok artırma gerek yok haftada 2 ideal bak ne oluyo demir gibi bacaklar 1 ayda garanti veriyorum

hocam sen eğer yeterince takviye protein besim alıyorsan kas yapmanı etkilemez üstüne geliştirir fakat saat konusunda pertini çıkarmadığın sürece bir problem olmaz

Düz yolda 21 le git yokuş yukarı da 6 veya 9 ve böle 1 saat sür ama tempoyu çok artırma gerek yok haftada 2 ideal bak ne oluyo demir gibi bacaklar 1 ayda garanti veriyorum
Hocam 1.80 boy ve 57 kiloyumda yani zayıf biriyim yağ yok denecek kadar az vardır. Bisikleti de ona göre az mı sürmeliyim?

Baya güzel destek olur bacaklarına

Sen bisikleti özellikle ne için kullanacaksın ki? Zaten senin çok fazla yemek yemen gerekiyor ben 180 72.5 kiloyum ve az bile 100 kalori yakıyorsan 300 yemen lazım
Boş vakitlerimde zevkine sürmek için bisiklet kullanmayı istiyordum. Hocam kilo almak için takviye bir şey var mı önerebileceğiniz? (Not: Yemek yesem bile kilo alamıyorum.)

Geri