Mail adresi ile satın alınmış hesap geri alınabilir mi?

UnlegitPanda

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
754
Geçenlerde Gamesatış sitesinden bir Steam hesabı satın aldım. Hesabın mail bilgisini felan üstüme çektim ve direk steam guard ekledim. Size sorum bu hesap geri alınabilir mi? Hesapta en son 2017 yılında steam cüzdan kodu ile CS:GO alınmış.

ilk maili size ait değilse alınabilir diye biliyorum biraz zor olur ama alınabiliyor galiba

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Geri alması için ilk mail yeterli mi?
Hesapta kullandığı herhangi bir kart bilgisi, e-pin kodu veya fatura yeterli olacaktır.

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hesapta kullandığı herhangi bir kart bilgisi, e-pin kodu veya fatura yeterli olacaktır.
Hocam en 2017 yılında CS almış 16 liraya geri almaya kalkmaz umarım.

Geçenlerde Gamesatış sitesinden bir Steam hesabı satın aldım. Hesabın mail bilgisini felan üstüme çektim ve direk steam guard ekledim. Size sorum bu hesap geri alınabilir mi? Hesapta en son 2017 yılında steam cüzdan kodu ile CS:GO alınmış.
cracked hesaptır 2017de alışveriş yapıldıysa geri alınması imkansız diyebilirim sorun olmaz

cracked derken anlayamadım.
genelde inaktif hesaplar cracked yani ç*lıntı oluyor öyle değilse bile ana sahibinden satın almışsa arkadaş büyük ihtimalle geri almaya bile çabalamaz zaten kullanmıyormuş 2017de csyi almış en son o yüzden sorun olmaz

genelde inaktif hesaplar cracked yani ç*lıntı oluyor öyle değilse bile ana sahibinden satın almışsa arkadaş büyük ihtimalle geri almaya bile çabalamaz zaten kullanmıyormuş 2017de csyi almış en son o yüzden sorun olmaz
Hesabın 5 dolar banı açılmamıştı ve arkadaş 2500 saat boyunca kasa biriktimiş, 5 dolar banını açıp kasaları satıcam.

Hesabın 5 dolar banı açılmamıştı ve arkadaş 2500 saat boyunca kasa biriktimiş, 5 dolar banını açıp kasaları satıcam.
sıkıntı olmaz hocam bence satıcıya sorar mısınız hesabın ana sahibimi yoksa satınmı almış

hocam o zaman bilemem eğer csgo vs alırken kullandığı kartın bilgilerini biliyorsa geri alabilir fatura vs kartın son 4 hanesi satın alım tarihi veya hesabın oluşturulma tarihi gibi şeyleri biliyorsa geri alabilir steam guardın vs etkisi olmaz yani

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,174,586
Üyeler
186,508
Son üye
Vinesync
Geri