statik ip iyi mi kötü mü ?

IATLASI

80+ Silver
Reaksiyon skoru
861
beyler ben türktelekom kullanıyorum. internette araştırmalarım sonucu modemi resetle ip değişmiyorsa statiktir yazıyordu resledim değişmedi muhtemelen statik ip. statik ip iyi mi? kötümü sizce ?

beyler ben türktelekom kullanıyorum. internette araştırmalarım sonucu modemi resetle ip değişmiyorsa statiktir yazıyordu resledim değişmedi muhtemelen statik ip. statik ip iyi mi? kötümü sizce ?
Bence kötü. İP track yesem statik ip yüzünden ip sabit kalacak ve saldırgan bana kolayca erişebilecek.

Bence kötü. İP track yesem statik ip yüzünden ip sabit kalacak ve saldırgan bana kolayca erişebilecek.
normalde statik ten dinamiğe geçiliyor sanırım ama statik olunca internet hızında iyi oluyor deniyor genel olarak stabil oluyormuş yani

Kullanım için daha iyi ama güvenliği dshs zayıf kalıyor.

Kullanım için daha iyi ama güvenliği dshs zayıf kalıyor.
valla bilemedim iyi mi? kötümü :D dinamiğe geçsem geçebiliirm mühtemelen zaten türknete geçebilirim. türknete geçtiğimde ip değişirmi bilmiyom. statik ip kalır mı onuda bilmiyom. kafam karıştı iyi mi? kötümü :D

normal kullanıcı için işe yaramaz, port falan açacaksan artık statik ip olmadan port açılmıyor, veya server işleri ile vs. uğraşacaksan onlar için lazım onun dışında gereksiz

normal kullanıcı için işe yaramaz, port falan açacaksan artık statik ip olmadan port açılmıyor, veya server işleri ile vs. uğraşacaksan onlar için lazım onun dışında gereksiz
server açmıyorum port ne onuda tam bilmiyorum ama bilemedim. internet hızı için iyi diyolar stabil internet oluyormuş ama onun dışında güvenlimi değilmi bilmiyom. bide normalde ücretliymiş yıllık 460 tl filanmış normalde

Statik ip için normalde ek ücret talep ederler. Güvenlik kameralarını kullanmak için tercih edilir. Elektrik gidip gelmesiyle ip değişirse görüntü alinmaz diye. Kendi pc ne uzaktan bağlantı kurma vs. İşe yarar. Dez avantajı başkası bilirse oda girebilir.

server açmıyorum port ne onuda tam bilmiyorum ama bilemedim. internet hızı için iyi diyolar stabil internet oluyormuş ama onun dışında güvenlimi değilmi bilmiyom. bide normalde ücretliymiş yıllık 460 TL filanmış normalde
hız ile falan alakası yok pek, aylık 10-20tl arası çoğu sağlayıcıda

Statik ip için normalde ek ücret talep ederler. Güvenlik kameralarını kullanmak için tercih edilir. Elektrik gidip gelmesiyle ip değişirse görüntü alinmaz diye. Kendi pc ne uzaktan bağlantı kurma vs. İşe yarar. Dez avantajı başkası bilirse oda girebilir.
peki başkası ben söylemediğim sürece öğrenebilir mi? bide öğrendiğinde tüm şifreler v.s alabilir mi eline geçermi yani veya açık olan maili kontrol edebiliyor sanırım demi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

hız ile falan alakası yok pek, aylık 10-20tl arası çoğu sağlayıcıda
valla forumdada birisi sürekli internet sorunları yaşıyormuş statik ip almış interneti hızlanmış. hatta statik ip araştırınca ordada yazıyor ne kadar doğru bilmiyorum.

peki başkası ben söylemediğim sürece öğrenebilir mi? bide öğrendiğinde tüm şifreler v.s alabilir mi eline geçermi yani veya açık olan maili kontrol edebiliyor sanırım demi

valla forumdada birisi sürekli internet sorunları yaşıyormuş statik ip almış interneti hızlanmış. hatta statik ip araştırınca ordada yazıyor ne kadar doğru bilmiyorum.
Hayir öğrenemez, eğer bilirse konum bilgisine bile ulaşır. Nere de olduğun kabak gibi çıkar. Vpn kullanmak mesela, seni yurddisinda gösterir ve bu şekilde yasak sitelere girebilir olursun.

Hayir öğrenemez, eğer bilirse konum bilgisine bile ulaşır. Nere de olduğun kabak gibi çıkar. Vpn kullanmak mesela, seni yurddisinda gösterir ve bu şekilde yasak sitelere girebilir olursun.
konum bilgisinede ulaşamaz, siteler falan yanlış gösteriyorlar. Mahkeme izni lazım onun için

forumdada birisi sürekli internet sorunları yaşıyormuş statik ip almış interneti hızlanmış.
Statik ip alarak Havuzdan çıkmış oluyorsun yani aynı ip yi birden fazla kişi paylaşıyor buda oyunlarda ping olmasına neden oluyor. Faydasına var.
Ipv4 de ip kalmayınca kolon ip yapıyorlar yani havuz.

konum bilgisinede ulaşamaz, siteler falan yanlış gösteriyorlar. Mahkeme izni lazım onun için
Ip ile Hiz testi yapınca bile şehrin adı çıkar

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,675
Üyeler
183,877
Son üye
mchtdrk79
Geri