[Kapalı] Statik IP nedir, aylık 30 TL'ye değer mi?

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.

Gri Caner

80+ Titanium
En İyi Cevap
7
Reaksiyon skoru
29,567
Statik IP nedir, aylık 30 TL'ye değer mi? Şu an normal IP kullanıyorum . Galiba adı dinamik. Aldığım hız 55 59. Akşamları 30 40. Modemin gücü yetmiyor modem de eski.
Statik IP alırsak sorun çözülür mü nedir bu tam olarak?

Akşamları Mbps düşmesini etkileyeceğini sanmam, ama pingini olumlu yönde etkiler muhtemelen.

Modemi her kapatıp açtığında IPn normalde değişir, bunu sabitlemeye yarıyor. Eğer evinde bir server veya dışarıdan erişmen gereken durumlar olursa o zaman sabit IP ile ilgili porta istek atıp dışarıdan erişebiliyosun.

Değmez bence.

Akşamları Mbps düşmesini etkileyeceğini sanmam, ama pingini olumlu yönde etkiler muhtemelen.
Oynadığımdan değil. Denemelik Valorant indirdim. Sabit 22 ping alıyorum. Değer mi almaya?

İkinci olarak ISS'min dediğine göre internetimde sorun yok. Ki haklı gibiler. Çünkü modem eski. Gücü yetmiyor gibi. 59 mbps veriyor. Ama 3 4 cihaz bağlanınca hemen sapıtıyor. Speedtest e göre 3 4 mbps veriyor.
Ama değişik bir şekilde Steam'den indirme yapsam 6.5 in altına inmiyor. 7 mb lerde indirme yapıyor. Sorun internette mi modem de mi speedtestte mi anlamadım.

Kamera güvenlik sistemin, güvenlik bakımından ihtiyacın, kısacası port açman gereken durumlar yoksa bence alma. Ping'e etkisi pek yok. Kullandığım için söylüyorum.

Kamera güvenlik sistemin, güvenlik bakımından ihtiyacın, kısacası port açman gereken durumlar yoksa bence alma. Ping'e etkisi pek yok. Kullandığım için söylüyorum.
Yok ya günlük normal kullanıcıyım.

Özel bir ihtiyacın yoksa almaman daha iyi olur.

Tamamdır konuya daha fazla yanıt gerekmiyor.

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,158,188
Üyeler
183,957
Son üye
egolukayisi
Geri