Hepsiburada geç kargo sorunu.

Reaksiyon skoru
58
Pazartesi günü saat 15.00 civarında sipariş verdiğim kasa hala kargoya verilmemiş. Kargoya verilme tarihi ise hala buglı gibi 9 Kasım Çarşamba olarak gözüküyor. Tamam kasım indirimleri kargo falan gecikebilir ama şehir dışına çıkmam gerekiyor herhangi açıklama yapılmadı bugün hala kargoya verilmemiş ne yapmam gerekiyor?

Satıcı Hepsiburada değilse satan firmanın ne zaman kargoya vereceğine kalmış bu durum.
Müşteri hizmetlerine sorabilir ya da satıcıya sor seçeneğinden satıcıya ulaşabilirsiniz.

Ara sor hocam Hepsiburada'nın numarasını. Sen yine iyisin şuna bak ya.
IMG_20221110_183954.jpg

Satıcı Hepsiburada değilse satan firmanın ne zaman kargoya vereceğine kalmış bu durum.
Müşteri hizmetlerine sorabilir ya da satıcıya sor seçeneğinden satıcıya ulaşabilirsiniz.
Satıcı hepsiburada. Müşteri hizmetleriyle konuştum defalarca hala bi net bir şey yok siparişte hazırlanıyor bile yazmıyor işleme alındı yazıyor sadece.

Pazartesi günü saat 15.00 civarında sipariş verdiğim kasa hala kargoya verilmemiş. Kargoya verilme tarihi ise hala buglı gibi 9 Kasım Çarşamba olarak gözüküyor. Tamam kasım indirimleri kargo falan gecikebilir ama şehir dışına çıkmam gerekiyor herhangi açıklama yapılmadı bugün hala kargoya verilmemiş ne yapmam gerekiyor?
bende geçen hafta kasa aldım zahmet edip bugün kargoya vermişler

Satıcı hepsiburada. Müşteri hizmetleriyle konuştum defalarca hala bi net bir şey yok siparişte hazırlanıyor bile yazmıyor işleme alındı yazıyor sadece.
Beklemekten başka bir şansınız kalmadı o zaman maalesef.
Galiba Hepsiburada'nın teslimat seçeneklerinde komşuma bırak seçeneği mevcuttu komşunuza güveniyorsanız onlara bıraktırabilirsiniz kargonuzu.

Beklemekten başka bir şansınız kalmadı o zaman maalesef.
Galiba Hepsiburada'nın teslimat seçeneklerinde komşuma bırak seçeneği mevcuttu komşunuza güveniyorsanız onlara bıraktırabilirsiniz kargonuzu.
Premium üyesiyim her ay en az 500-1000 tl arası alışveriş yapıyorum tam işime yarayacağı hızlı gelmesi gereken zaman yok çok sıkıcı bi durum..

Kolay gelsin de iyi evet ama benim konumumda en iyisi yurtiçi yerel olanlardan.
amazondan o kadar şipariş veriyorumki bölge dağıtımcısıyla baya samimiyiz gercekten adamlar çok iyi hizmet veriyor

Ama agt ilede calisyorlar
özellikle okula dönüş kampanyasında çok büyük bir sıkıntı yaşandı , amazon yeni depolar açıp kargo işini dahada büyütünce bu sorunda ortadan kalktı , agt ile sadece 1 kere karşılaştım , neredeyse bütün kargoları kolaygelsin getiriyor

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,211,519
Üyeler
195,652
Son üye
nail07
Geri