dls480 alabilirsiniz sağlam kasadırhocam kusura bakmayında kasa 90 ların kasasına benziyor tek farkı yan paneli cam
Bilmiyorum tipi bana da bi tık güzel geldi (sağlam duruyor) babam da her kasa gösterdiğimde o güzeldi diyor. Bana kalsa Rog gx601 alıcam.hocam kusura bakmayında kasa 90 ların kasasına benziyor tek farkı yan paneli cam
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
dls480 alabilirsiniz sağlam kasadır
hocam kasa için o kadar para vermezdim ben şahsenBilmiyorum tipi bana da bi tık güzel geldi (sağlam duruyor) babam da her kasa gösterdiğimde o güzeldi diyor. Bana kalsa Rog gx601 alıcam.
Abi çok kötü bir de 3-4 verceksin spec delta,tuf gt301 gibi kasalar bile bin basar bunaBabam tutturdu her kasa gösterdiğimde o kasa güzeldi diyor bende merak ettim alınır mı diye? 6900xt ve 360mm radyatör takılcak.
Birde Arctic Liquid Freezer 2 takarsam RAM maksimum kaç mm yükseklikte olabilir?
Veriyor bir de yakışıklı değil sahi dusuncemhocam kasa için o kadar para vermezdim ben şahsen
dls480 alsa yeterli zaten fiyatına göre sağlam bir kasaAbi çok kötü bir de 3-4 verceksin spec delta,tuf gt301 gibi kasalar bile bin basar buna
Veriyor bir de yakışıklı değil sahi dusuncem
Elimde spec delta var zaten.Abi çok kötü bir de 3-4 verceksin spec delta,tuf gt301 gibi kasalar bile bin basar buna
Veriyor bir de yakışıklı değil sahi dusuncem
Alabilirsem p600s alamazsan şunlardan birini alıcam:dls480 alsa yeterli zaten fiyatına göre sağlam bir kasa
sistem nedirElimde spec delta var zaten.
Alabilirsem p600s alamazsan şunlardan birini alıcam:
Lian li odyssey x
Coolermaster haf700
Thermaltake view 51
Corsair icue 5000d
Alacağım zamana p600s kalırsa hiç düşünmeden onu alıcam.
Para verdikçe tiplemeleri daha mı kötüleşiyor kasaların ben anlayamadımElimde spec delta var zaten.
Alabilirsem p600s alamazsan şunlardan birini alıcam:
Lian li odyssey x
Coolermaster haf700
Thermaltake view 51
Corsair icue 5000d
Alacağım zamana p600s kalırsa hiç düşünmeden onu alıcam.
sistem nedir