UnlegitPanda
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 754
Sokakta oynamak için top arıyorum, 300 TL civarı bütçem var çok arttıramam. Dayanıklı, kaliteli top arıyorum bu bütçede hangi toplar öneriliyor?
Hocam bu modelle BT500-GRIP modelinin farkını biliyor musunuz?![]()
Basketbol Topu Fiyatları ve Çeşitleri 🏀 | Decathlon
Basketbol tutkunlarına özel olarak üretilen en dayanıklı basketbol topları Decathlon'da! Hemen tıklayın ve dilediğiniz basket topunu satın alın.www.decathlon.com.tr
hocam açık söyleyim ben ucuz olanı hiç oynamadım fakat gripx muhteşem bir top hissiyat olarak onu kullanıyorum 3-4 aydır ucuz olanı decathlon mağazasında denedim oda fena değildi ama bütçe sizi zorlayacaksa onu tercih edinHocam bu modelle BT500-GRIP modelinin farkını biliyor musunuz?
Hocam hiç TF-150 ile oynadınız mı peki?hocam açık söyleyim ben ucuz olanı hiç oynamadım fakat gripx muhteşem bir top hissiyat olarak onu kullanıyorum 3-4 aydır ucuz olanı decathlon mağazasında denedim oda fena değildi ama bütçe sizi zorlayacaksa onu tercih edin
Hocam 100 TL'ye tarmak r500 verebilirim desensiz olanından,patlamayan bir top.Sokakta oynamak için top arıyorum, 300 TL civarı bütçem var çok arttıramam. Dayanıklı, kaliteli top arıyorum bu bütçede hangi toplar öneriliyor?
Fotoğraf atar mısınız?Hocam 100 TL'ye tarmak r500 verebilirim desensiz olanından,patlamayan bir top.
Sokakta oynamak için top arıyorum, 300 TL civarı bütçem var çok arttıramam. Dayanıklı, kaliteli top arıyorum bu bütçede hangi toplar öneriliyor?
Ne kadar hocam ayrıca sıfır ayarında mı?bende bu top var bir arkadaşta size önermiş. ben neredeyse hiç kullanmadım aldım alalı 1-2 kere. istersen uyguna verebilirim![]()
Basketbol Topu Fiyatları ve Çeşitleri 🏀 | Decathlon
Basketbol tutkunlarına özel olarak üretilen en dayanıklı basketbol topları Decathlon'da! Hemen tıklayın ve dilediğiniz basket topunu satın alın.www.decathlon.com.tr
şurası eskimiş, yırtılmış diyebileceğin bir yeri yok. yazısında soyulma vb. yok yani 0 fiyatı 440₺ 350 felan veririmNe kadar hocam ayrıca sıfır ayarında mı?
Fotoğraf atar mısınız?
https://www.cimri.com/basketbol-uru...500-7-siyah-basketbol-topu-fiyatlari,67983239 Bundan yazıları renkli değilFotoğraf atar mısınız?
Hocam kargoyla adam 400 e gelir zaten 2.elin bı farkı olması lazım ki satasınşurası eskimiş, yırtılmış diyebileceğin bir yeri yok. yazısında soyulma vb. yok yani 0 fiyatı 440₺ 350 felan veririm
belki elden teslimHocam kargoyla adam 400 e gelir zaten 2.elin bı farkı olması lazım ki satasın