Basketbol Topu Önerisi

UnlegitPanda

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
754
Sokakta oynamak için top arıyorum, 300 TL civarı bütçem var çok arttıramam. Dayanıklı, kaliteli top arıyorum bu bütçede hangi toplar öneriliyor?

Hocam bu modelle BT500-GRIP modelinin farkını biliyor musunuz?
hocam açık söyleyim ben ucuz olanı hiç oynamadım fakat gripx muhteşem bir top hissiyat olarak onu kullanıyorum 3-4 aydır ucuz olanı decathlon mağazasında denedim oda fena değildi ama bütçe sizi zorlayacaksa onu tercih edin

hocam açık söyleyim ben ucuz olanı hiç oynamadım fakat gripx muhteşem bir top hissiyat olarak onu kullanıyorum 3-4 aydır ucuz olanı decathlon mağazasında denedim oda fena değildi ama bütçe sizi zorlayacaksa onu tercih edin
Hocam hiç TF-150 ile oynadınız mı peki?

Sokakta oynamak için top arıyorum, 300 TL civarı bütçem var çok arttıramam. Dayanıklı, kaliteli top arıyorum bu bütçede hangi toplar öneriliyor?
Hocam 100 TL'ye tarmak r500 verebilirim desensiz olanından,patlamayan bir top.

bende bu top var bir arkadaşta size önermiş. ben neredeyse hiç kullanmadım aldım alalı 1-2 kere. istersen uyguna verebilirim

şurası eskimiş, yırtılmış diyebileceğin bir yeri yok. yazısında soyulma vb. yok yani 0 fiyatı 440₺ 350 felan veririm
Hocam kargoyla adam 400 e gelir zaten 2.elin bı farkı olması lazım ki satasın

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,177,033
Üyeler
186,830
Son üye
spezy
Geri