13.000 TL Bandında Telefon Önerisi

Uygulamadan bakıyorum ama yok maalesef şubelere gidiyorum onlarda yok diyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Dostum her yolu denedim diyorum sana senle çok konuştuk biliyorum ama bulunmuyor ya 😂 üzgünüm yoruyoruz senide
Baktım da sadece s22 var onu da dilenciye karar verir gibi taksit yapmışlar. Sadece 3 taksit faturaya ek. Komik ne diyeyim.

Baktım da sadece s22 var onu da dilenciye karar verir gibi taksit yapmışlar. Sadece 3 taksit faturaya ek. Komik ne diyeyim.
Dostum 3 taksit olması önemli değil ayda max 5 bin tl verebilirim s21 bir türlü gelmiyor ve şubelerde yok diyor türk telekom , turkcell , vodafone hepsinden alabilirim faturaya ek olarak ama bulamıyorum

Dostum 3 taksit olması önemli değil ayda max 5 bin TL verebilirim s21 bir türlü gelmiyor ve şubelerde yok diyor türk telekom , turkcell , vodafone hepsinden alabilirim faturaya ek olarak ama bulamıyorum
Buldum ama bir bak istersen.

Buldum ama bir bak istersen.
Dostum oraya baktım canlı desteğe bağlanıyorum bilgi vermiyor 3 şubeye gittim yok dedi , müşteri hizmetlerini arayıp bilgi alabilir miyim bilgin var mı

3 ay olanı almayı düşünüyorum o kadar uzun süreli ve o kadar çok para veremem

Dostum oraya baktım canlı desteğe bağlanıyorum bilgi vermiyor 3 şubeye gittim yok dedi , müşteri hizmetlerini arayıp bilgi alabilir miyim bilgin var mı

3 ay olanı almayı düşünüyorum o kadar uzun süreli ve o kadar çok para veremem
Bilmiyorum ama denemekten zarar gelmez

Teşekkürler bunu yarın müşteri hizmetleri ile konuşup tekrar bi konu açacağım orda tekrar buluşmak dileğiyle

Bilmiyorum ama denemekten zarar gelmez
Aklına gelen başka bir yol veya gözüne çarpan bir operatör olursa söyle lütfenn

Son düzenleme:
Teşekkürler bunu yarın müşteri hizmetleri ile konuşup tekrar bi konu açacağım orda tekrar buluşmak dileğiyle

Aklına gelen başka bir yol veya gözüne çarpan bir operatör olursa söyle lütfenn
Tamam

Geri