500gb harici hard disk önerisi

Ben sistemi 2. El aldım kim bilir alan kişi neler yaptı+ ex falan yazıyordu HDD de sistemi alan kişi PC den gram anlamadığı için kitlemis hatta o ya da müşterisinin de bı güzel elinden geçmiştir belki disk
Post automatically merged:

2. El sıkıntı hocam, diskte hele hele benim imkanım yoktu 2. El almak zorunda kaldım parçaları disk te parcalarin içindeydi zaten ama bütçe varsa neden sıfır olmasın ki
Daha ucuz olur diye söyledim hem diskin test sonuçlarının fotoğraflarınıda atmış yinede siz bilirsiniz.

Daha ucuz olur diye söyledim hem diskin test sonuçlarının fotoğraflarınıda atmış yinede siz bilirsiniz.
%100 sağlık %100 performanstı benim diskim bir asır beklersin windowsun gelmesi için traktör gibidir ama oyun için kullanımda HDD ler muazzamdir

%100 sağlık %100 performanstı benim diskim bir asır beklersin windowsun gelmesi için traktör gibidir ama oyun için kullanımda HDD ler muazzamdir
Benimki gibi değilse .d

Benimki gibi değilse .d
Yani ssd bu konuda çok üst düzeyde ama hdd'de oyun bakımından dediğniz gibi iyi bir seçim adamın attığı resimlerdende bakıcak olursam hddnin durumu iyi

HDD alacagina elindeki tüm diskleri sat m2 SSD al anakartinda desteği yoksa 100 TL bandında al bı tane yine de m2 SSD olsun

Seagate

Şimdi suçlamak istemiyorum HDD leri bende ki 2017 den kalma arkadaşlarımda vardı yine kim bilir kaç yıllık diskler SSD ye geçince uçtuk diğer arkadaşımda da WD var bir sorun çekmiyor bilemiyorum çok fazla dosya indirmedigi için mi

Hangisi ama? Disk markalarının hem performanslı hem de düşük güç tüketimli diskleri var. Bende 6-7 senelik Seagate Barracuda 500GB disk var GTA V'i 2 sefer bitirdim bir kere bile drop yemedim.

500 gb hdd uretimi yok nerden alirsan al ya kullanilmis ya yenilenmis gelecek ya 1tb alacaksin yada ssd

biri donanım arşivi 2. el yerinde 1 tblik wd hddyi 300 TL ye satıyor bakabilirsiniz.
Hocalarım hepinize teşekkürler bilgiler için gayet açıklayıcı oldu. Biraz bütçe arttırıp 1tb harddisk almak mantıklı şuan aklımda tek Seagate barracuda kaldı. Önerdiğiniz bir marka var mı? Birde link bırakırsanız sevinirim 500gblık aldığım disk gibi ref çıkmasın. Hepinize teşekkürler

Hocalarım hepinize teşekkürler bilgiler için gayet açıklayıcı oldu. Biraz bütçe arttırıp 1tb harddisk almak mantıklı şuan aklımda tek Seagate barracuda kaldı. Önerdiğiniz bir marka var mı? Birde link bırakırsanız sevinirim 500gblık aldığım disk gibi ref çıkmasın. Hepinize teşekkürler
WD bakabilirsiniz hocam da ref referans demek benim bildiğim FB gruplarinda ben ticaret yaptım guvenilir manasında ama senin dediğin ref kötü bir şey mi aciklarsan sevinrm

WD bakabilirsiniz hocam da ref referans demek benim bildiğim FB gruplarinda ben ticaret yaptım guvenilir manasında ama senin dediğin ref kötü bir şey mi aciklarsan sevinrm
Doğru yazmamis da olabilirim kullanılmış tekrar paketlenen ürünlerden bahsediyorum hocam direkt terimi yanlış kullanmış da olabilirim

Harddisk alacaklara söylüyorum. WD markadan uzak durun. Kronik bir sürü arızası var. Özellikle bu Blue modelleri kanser verem eder adamı. Alacaksanız Seagate Barracuda alacaksınız. Okuma yazma hızları da güzel. Oyunlar da sorun yaşatmaz. WD Blue da drop yiyen oyunlar Barracuda'da yemiyor akıcı oynatıyor. İlla WD alacağım marka fanıyım diyorsanız WD'nin Black serisinden alacaksınız. Black serisi harici çöp.

Harddisk alacaklara söylüyorum. WD markadan uzak durun. Kronik bir sürü arızası var. Özellikle bu Blue modelleri kanser verem eder adamı. Alacaksanız Seagate Barracuda alacaksınız. Okuma yazma hızları da güzel. Oyunlar da sorun yaşatmaz. WD Blue da drop yiyen oyunlar Barracuda'da yemiyor akıcı oynatıyor. İlla WD alacağım marka fanıyım diyorsanız WD'nin Black serisinden alacaksınız. Black serisi harici çöp.
sağolsun hocam

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,202,251
Üyeler
191,052
Son üye
Mert Kantek
Geri