EnYorWizz
80+
- Reaksiyon skoru
- 30
aynı hatayı alıyodum kapadım düzeldi kralsın senmsi afterburner açmayın sanırım oyüzden öyle yapıyor
aynı hatayı alıyodum kapadım düzeldi kralsın senmsi afterburner açmayın sanırım oyüzden öyle yapıyor
knk msi afterburnırı sildim düzelmedi dosyalarınıda mı silmem lazımaynı hatayı alıyodum kapadım düzeldi kralsın sen
yok galiba yeni güncellemeden sonra 3. parti yazılımlar full kaldırdı valorant oyüzden msı afterburneri desteklemiyor diye düşünüyorumHocam bende o uyarı geliyor yaklaşık birkaç aydır uyarıya tamam diyip tekrar açıyordum açılıyordu sorun yaşamadım. W10a geçtiğimden beri gelmiyor ama.
Yok kanka son güncelleme ile alakası yok ben aylardır bu sorunu alıyorum inan bana garip bir sorun bu ok deyip yeniden başlatıyordum her gün yiyordum aynı sorunuyok galiba yeni güncellemeden sonra 3. parti yazılımlar full kaldırdı valorant oyüzden msı afterburneri desteklemiyor diye düşünüyorum
ben düzelttim gibi dediğim gibi afterburner varsa sil valoyuda sil ikisini tekrar yükle şuan bende sorun çıkmadı ama göreceğizYok kanka son güncelleme ile alakası yok ben aylardır bu sorunu alıyorum inan bana garip bir sorun bu ok deyip yeniden başlatıyordum her gün yiyordum aynı sorunu
Tamamdır çözdüğüne sevindimben düzelttim gibi dediğim gibi afterburner varsa sil valoyuda sil ikisini tekrar yükle şuan bende sorun çıkmadı ama göreceğiz
max riot yaben düzelttim gibi dediğim gibi afterburner varsa sil valoyuda sil ikisini tekrar yükle şuan bende sorun çıkmadı ama göreceğiz