Razer Klavye Öneri̇si̇

Reaksiyon skoru
126
Bütçe
500
Arkadaşlar razer v2 mini var bende uyumlu olması ıcın razer mouse ıstıyorum 500 tl cıvarında onerı beklıyorum

amazondan daha yeni deathadder v2 optik aldım 627 liraya

sahibindenden açılmamış gk61 al geç
Hocam merhaba, benim klavyeyi sattım da 400-500tl klavyeye bütçe ayırdım. bu bütçeye Türkçe klavye mi almalıyım yoksa Amazon'dan alınmış Hk gaming veya durgod klavye mi almalıyım siz ne öneriyorsunuz?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

amazondan daha yeni deathadder v2 optik aldım 627 liraya
Pardon

Hocam merhaba, benim klavyeyi sattım da 400-500tl klavyeye bütçe ayırdım. bu bütçeye Türkçe klavye mi almalıyım yoksa Amazon'dan alınmış Hk gaming veya durgod klavye mi almalıyım siz ne öneriyorsunuz?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocam konu klavye ile alakalı yalnız
bence türkçe olmasının bir artısı yok. İngilizce daha iyi ama amazondakiler almanca alışman biraz zaman alabilir bakmadan yazıyorsan çok büyük sıkıntı olmaz senin için

bence türkçe olmasının bir artısı yok. İngilizce daha iyi ama amazondakiler almanca alışman biraz zaman alabilir bakmadan yazıyorsan çok büyük sıkıntı olmaz senin için
Gk61 ve durgod klavyeler Almanca mıydı hocam?

ben konuyu çok anlayamadım arkadaş klavye başlığı açıp mouse arıyorum demiş

Gk61 ve durgod klavyeler Almanca mıydı hocam?
bazıları almanca bazıları abd. bendeki almanca
IMG20221114120858.jpg

Zamanla alışır gibi hocam teşekkür ederim. Son olarak gk61 mi öneriyorsunuz, durgod klavyeleri mi?
kişisel. ben gateron öneririm deneyerek alman en iyisi ama pek şansın yok gibi gözüküyor.

kişisel. ben gateron öneririm deneyerek alman en iyisi ama pek şansın yok gibi gözüküyor.
Anladım hocam tekrardan teşekkür ederim. Evet maalesef deneme şansım yok, ama reddetme şansımda yok 400 TL'ye membran almaktan iyidir.

Geri