Xxkuferdexx
80+
- Reaksiyon skoru
- 126
- Bütçe
- 500
Arkadaşlar razer v2 mini var bende uyumlu olması ıcın razer mouse ıstıyorum 500 tl cıvarında onerı beklıyorum
sahibindenden açılmamış gk61 al geçArkadaşlar razer v2 mini var bende uyumlu olması ıcın razer mouse ıstıyorum 500 TL cıvarında onerı beklıyorum
olabilir hocamsahibindenden açılmamış gk61 al geç
Hocam merhaba, benim klavyeyi sattım da 400-500tl klavyeye bütçe ayırdım. bu bütçeye Türkçe klavye mi almalıyım yoksa Amazon'dan alınmış Hk gaming veya durgod klavye mi almalıyım siz ne öneriyorsunuz?sahibindenden açılmamış gk61 al geç
Pardonamazondan daha yeni deathadder v2 optik aldım 627 liraya
bence türkçe olmasının bir artısı yok. İngilizce daha iyi ama amazondakiler almanca alışman biraz zaman alabilir bakmadan yazıyorsan çok büyük sıkıntı olmaz senin içinHocam merhaba, benim klavyeyi sattım da 400-500tl klavyeye bütçe ayırdım. bu bütçeye Türkçe klavye mi almalıyım yoksa Amazon'dan alınmış Hk gaming veya durgod klavye mi almalıyım siz ne öneriyorsunuz?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Hocam konu klavye ile alakalı yalnız
Gk61 ve durgod klavyeler Almanca mıydı hocam?bence türkçe olmasının bir artısı yok. İngilizce daha iyi ama amazondakiler almanca alışman biraz zaman alabilir bakmadan yazıyorsan çok büyük sıkıntı olmaz senin için
Aynen hocam bende onu yeni farkettim 5 dakikadır anlamaya çalışıyorum kusura bakmayınben konuyu çok anlayamadım arkadaş klavye başlığı açıp mouse arıyorum demiş
bazıları almanca bazıları abd. bendeki almancaGk61 ve durgod klavyeler Almanca mıydı hocam?
Zamanla alışır gibi hocam teşekkür ederim. Son olarak gk61 mi öneriyorsunuz, durgod klavyeleri mi?bazıları almanca bazıları abd. bendeki almancaAlıntıyı görüntüle
kişisel. ben gateron öneririm deneyerek alman en iyisi ama pek şansın yok gibi gözüküyor.Zamanla alışır gibi hocam teşekkür ederim. Son olarak gk61 mi öneriyorsunuz, durgod klavyeleri mi?
Anladım hocam tekrardan teşekkür ederim. Evet maalesef deneme şansım yok, ama reddetme şansımda yok 400 TL'ye membran almaktan iyidir.kişisel. ben gateron öneririm deneyerek alman en iyisi ama pek şansın yok gibi gözüküyor.