Darkorbit oynayan var mı ?

Kneeford

80+
Reaksiyon skoru
164
Arkadaşlar yeni sistem topluyorum en çok oynadığım oyun darkorbit ve bu oyun işlemci ağırlıklıymış aldığım işlemci ryzen 7 3800x darkorbiti 2d de oynayabilirmiyim kasmadan monitörüm 2k
Bir arkadaşım ryzen 9 3900x den sırf bu oyun için i9 9900kf ye geçti ve intelin daha iyi olduğunu söyledi bu oyun için

ekran kartı nedir acaba

dark orbit okadar ağır oynumu ??

i9 rakibine göre oyun bazında daha fazla performans versede çoklu iş gerektiren durumlarda arkasında kalabiliyor.Oynayabilirsin dostum bu arada

ekran kartı nedir acaba
ekran kartı almadım daha ama rtx 2070 super alacam güzel bi indirim bekliyorum acelem yok
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

dark orbit okadar ağır oynumu ??
normalde hiç ağır bir oyun değil fakat sıkıntılı oyun
istediği sistem gereksinimleri şu şekilde

• İşlemci: Intel Pentium 4 3GHz / AMD Athlon 64 3400+
  • Grafik kartı: ATI Radeon HD 3650 veya eşdeğeri
  • RAM: 2GB
  • Flash player: 11.8, en yenisi önerilmektedir (18.0)
  • İşletim Sistemi: Windows XP+, Mac O

i9 rakibine göre oyun bazında daha fazla performans versede çoklu iş gerektiren durumlarda arkasında kalabiliyor.Oynayabilirsin dostum bu arada
sen oynuyormusun darkorbit

:D

dalga geçiyor...
anlamadım

arkadaşım 3900x te bile tıklama sorunu yaşadığını söyledi intele geçtikten sonra düzelmiş oynayan bilir ne demek istediğimi

arkadaşımın ekran kartı rtx 2070 bu arada

Dostum ben orta okul 6. Sınıfta Pentium 4 (2004) işlemciyle ve 512 MB RAM ile oynuyordum. Gerisini sen düşün.

PVP serverlar daha iyi ya TR serverleri bozdu oynanmıyor para vermeden. Ryzen 5 2600 ile 2d oynuyorum.

İntel Core 2 Duo eski işlemciyle oynardım eskiden sorunsuz oynatırdı yani ağır bir oyun değil zaten tarayıcı tabanlı bir oyun.

Geri