Neler Yeni

Darkorbit oynayan var mı ?

Kneeford

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
164
İsim
Mete
eskidendi beyler o şuan oynanılmıyor işte 3d çıktıktan sonra
Mesaj otomatik birleştirildi:

şuan kullandığım pc i5 6500 gtx 960 4gb 8gb ram samsung 860 evo 250 gb ama oynanılmıyor

Kneeford

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
164
İsim
Mete

Kneeford

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
164
İsim
Mete
O oyunun saçmalığı donuyor biraz. 3D sıkıntısız ama sabit 60.
sorun orda zaten 3d de sıkıntı yok önemli olan 2d ve ben 2d de oynamak istiyorum sırf bu yüzden aldığım 3800x işlemciyi satıp 9900kf veya 10900kf almayı düşünüyorum

kubi07

80+
ben oynuyordum geçen seneye kadar.
browser değiştir.
maxthon falan dene.
işlemcin yeterince güçlü ama browserda performansını gösteremiyor olabilir.

RevDeisDou

80+ Titanium
En İyi Cevap
18
Dahası  
Reaksiyon skoru
49,302
İsim
Rev D
İlgilendiği Kategoriler
Hepsi ;)
sorun orda zaten 3d de sıkıntı yok önemli olan 2d ve ben 2d de oynamak istiyorum sırf bu yüzden aldığım 3800x işlemciyi satıp 9900kf veya 10900kf almayı düşünüyorum
10900kf alsanız bile donacak. Eğer orjinal oyunu oynuyorsan donmayabilir uygulaması çıktı ama PVP/PVE serverler istersen i9 tak yine de adobenin ve browsergame' in azizliğinden dolayı donacak.

Kneeford

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
164
İsim
Mete
ben oynuyordum geçen seneye kadar.
browser değiştir.
maxthon falan dene.
işlemcin yeterince güçlü ama browserda performansını gösteremiyor olabilir.
denemediğim browser kalmadı zaten en iyisi yandex ama yine oynanılmıyor benim şuanki sistemimle oynanılmıyor yanlış anlaşılmasın yeni toplamaya başladığım sistemi denemedim daha eksik parça var

10900kf alsanız bile donacak. Eğer orjinal oyunu oynuyorsan donmayabilir uygulaması çıktı ama PVP/PVE serverler istersen i9 tak yine de adobenin ve browsergame' in azizliğinden dolayı donacak.
orjinal oynuyo oynuyorum ben 10 senedir pvp ile işim olmaz

RevDeisDou

80+ Titanium
En İyi Cevap
18
Dahası  
Reaksiyon skoru
49,302
İsim
Rev D
İlgilendiği Kategoriler
Hepsi ;)
denemediğim browser kalmadı zaten en iyisi yandex ama yine oynanılmıyor benim şuanki sistemimle oynanılmıyor yanlış anlaşılmasın yeni toplamaya başladığım sistemi denemedim daha eksik parça var
3800x donuyorsa diğer işlemciler de donar bence çünkü iki işlemcide AŞIRI güçlü.

kubi07

80+

orjinal oynuyo oynuyorum ben 10 senedir pvp ile işim olmaz
hocam ryzen kasıyor diyen arkadaş harbiden bütün browserlarda kasıyor dediyse doğrudur o zaman intel topla.
ama şunuda söylemem lazım.darkorbit bu senenin sonunda adobe flash'ı bırakıp indirmeli oyuna geçecek.
o yüzden bence arkadaşın dediği de çok önemli değil.sene sonunda browserdan oynanmayacak diye biliyorum.haberin olsun.

bu oyunun bir tek orjinali var zaten pvpsi saçma sapan uyduruk siteler.

Kneeford

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
164
İsim
Mete
3800x donuyorsa diğer işlemciler de donar bence çünkü iki işlemcide AŞIRI güçlü.
deneme fırsatım olmadı işte arkadaşım 3900x ten 9900kf ye geçti sırf bu yüzden tıklama sorunu yaşıyordu kalabalık yerlerde şuan o sorunu yaşamadığını söylüyor kendiside orjinal oyunu oynuyor

hocam ryzen kasıyor diyen arkadaş harbiden bütün browserlarda kasıyor dediyse doğrudur o zaman Intel topla.
ama şunuda söylemem lazım.darkorbit bu senenin sonunda adobe flash'ı bırakıp indirmeli oyuna geçecek.
o yüzden bence arkadaşın dediği de çok önemli değil.sene sonunda browserdan oynanmayacak diye biliyorum.haberin olsun.
biliyorum 2d de sorun neyden kaynaklı bilmediğimiz için yine düzelmeyebilir

kubi07

80+
deneme fırsatım olmadı işte arkadaşım 3900x ten 9900kf ye geçti sırf bu yüzden tıklama sorunu yaşıyordu kalabalık yerlerde şuan o sorunu yaşamadığını söylüyor kendiside orjinal oyunu oynuyor

biliyorum 2d de sorun neyden kaynaklı bilmediğimiz için yine düzelmeyebilir
birde hocam neden 2d de oynuyorsun 3d hem daha güzel hem daha avantajlı benim bildiğim.
fps konusundada 3d daha iyi performans veriyor bende.

bak böyle bir konuda buldum harbiden intel daha optimize sanırsam flash tabanlı oyunlarda
Ama oyun indirmeli hale geçince bu optimize işi değişir iki işlemcidede sorunsuz çalışır bence oyun.

Kneeford

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
164
İsim
Mete
birde hocam neden 2d de oynuyorsun 3d hem daha güzel hem daha avantajlı benim bildiğim.
fps konusundada 3d daha iyi performans veriyor bende.

bak böyle bir konuda buldum harbiden Intel daha optimize sanırsam flash tabanlı oyunlarda
Ama oyun indirmeli hale geçince bu optimize işi değişir iki işlemcidede sorunsuz çalışır bence oyun.
ben 2d yi daha çok seviyorum + monitörüm 2k olduğu için 2de de oyun içi daha geniş görüntü alıyorum 3d de öyle değil

bu konuyu da okumuştum

kubi07

80+
ben 2d yi daha çok seviyorum + monitörüm 2k olduğu için 2de de oyun içi daha geniş görüntü alıyorum 3d de öyle değil

bu konuyu da okumuştum
Hocam o zaman intel'in yeni çıkan veya 1 nesil önceki işlemcilerinden birini alın.
illa ki i9-9900k almanız gerekmez bence.
i5-9400f bile uçurur darkorbiti.i9-9900k bence fazla abartı.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,039,562
Üyeler
164,868
Son üye
Talla0
Top Bottom