Toplanmış Kasa Değerlendirmesi

pezozi

80+
Reaksiyon skoru
5
Selam arkadaşlar ben bilgisayar toplamak istiyorum sizce hazır kasa mı almalıyım kendim mi toplamalıyım? Ayrıca arkadaşlar linkteki sistem sizce nasıl?

Almanya'da mı yaşıyorsunuz?

Selam arkadaşlar ben bilgisayar toplamak istiyorum sizce hazır kasa mı almalıyım kendim mi toplamalıyım? Ayrıca arkadaşlar linkteki sistem sizce nasıl?

2400€ linkteki sistem verebileceksen alabilirsin.

Iyi gorunuyor da turkce olsa daha iyi olurdu

2400€ linkteki sistem verebileceksen alabilirsin.
Büyük ihtimalle Almanyada yaşıyor fiyatlar Türkiyeye göre çok komik bizde sadece ekran kartı 2500tl tabi iyi bir şey almak istiyorsan :D

Asla almazdım ssd markası belli değil Ekran kartı modeli belli değil hdd markası modeli belli değil psu modeli belli değil.

Asla almazdım SSD markası belli değil Ekran kartı modeli belli değil HDD markası modeli belli değil PSU modeli belli değil.
knk burdakilerle karıştırma Almanyadan alıyor belki daha ülkemizde satışı olmayan markalar filanda olabilir bence çok iyi sistem

knk burdakilerle karıştırma Almanyadan alıyor belki daha ülkemizde satışı olmayan markalar filanda olabilir bence çok iyi sistem
Kaliteli markalar dünyanın her yerinde varlar markaların ismini bilsek iyiydi.

Bence kendin topla.
Parçaların markası vs. yazmıyor.
Uygun sitelerden toplarsan daha iyi olacağını düşünüyorum.

Büyük ihtimalle Almanyada yaşıyor fiyatlar Türkiyeye göre çok komik bizde sadece ekran kartı 2500tl tabi iyi bir şey almak istiyorsan :D
https://www.cyberpowerpc.com/system/AMP-Stage-I-300
biraz daha moralinizi bozuyum türkiyenin rezalet ekonomisini anlayın bi tl olarak düşünsenize :D ordaki rakamları

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,191,560
Üyeler
189,108
Son üye
sekipp
Geri