PC mi Ekipman mı? Önceliğiniz hangisi ?

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.

Eminertekin

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,563
sizce ekipmana mı bütçe ayırıyım yoksa pc ye mi 4500tl bütçem var kardeşime pc alcam ne yapayım öneriniz nedir?
not:full monitör vs dahil .

Ben önce pc ye yüklenip sonra ekipman almıştım. Tavsiyem önce pc ye yüklenmenden yana, ekipman alınır sonrada.

sizce ekipmana mı bütçe ayırıyım yoksa PC ye mi 4500tl bütçem var kardeşime PC alcam ne yapayım öneriniz nedir?
Ekipman daha sonra alınabilir ama parçaları yükseltmeniz çok daha zor bence parçaları yükseltin
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

sizce ekipmana mı bütçe ayırıyım yoksa PC ye mi 4500tl bütçem var kardeşime PC alcam ne yapayım öneriniz nedir?
Ekipman daha sonra alınabilir ama parçaları yükseltmeniz çok daha zor bence parçaları yükseltin

peki 4500 tl ye ekipmanlar dahil ne önersiniz

ilk önce pc al illa evde televizyon vardır ona bağlarsanız bide 20 tl ye dandik mouse klavye aldımı kullanabilirsin ilk önce pc al sonra yine biriktir para ekipman alırsın

ilk önce PC al illa evde televizyon vardır ona bağlarsanız bide 20 TL ye dandik mouse klavye aldımı kullanabilirsin ilk önce PC al sonra yine biriktir para ekipman alırsın
benim pc mi kullanmasını istemediğim için alıyom o zaman benim monitörü kullanmak zorunda olur tv ye de bağlayamam çok büyük bir tv miz var çnk

benim PC mi kullanmasını istemediğim için alıyom o zaman benim monitörü kullanmak zorunda olur tv ye de bağlayamam çok büyük bir tv miz var çnk
tamam monitörü zten sökü takmak çok kolay senin için sıkıntı yoksa kullanabilir klavye mausuda flan
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

tamam monitörü zten sökü takmak çok kolay senin için sıkıntı yoksa kullanabilir klavye mausuda flan
bıraz düzgün yazamadım :D

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Geri