Yardım Kulaklık Önerisi Arıyorum.

FatihKvk

80+
Reaksiyon skoru
23
Bütçe
700
Merhabalar, benzer konu açmıştım ama kafam çok karıştı. 500-700 tl civarı veya az daha üstünde (gayet iyi bir ürünse) kulaklık arıyorum. Kulaklık çoğunlukla oyun için kullanılacak ve uzun süreli kullanımda kulağı sıkmayan bir şey olsun istiyorum. Ses düzeyi ve kalitesi de bir o kadar önemli. Bana Gamepower'ın Fujin Modeli önerildi şuan 470 tl gibi bir fiyata bulunuyor ayrıca İtopya'da satılan Razer Blackshark v2 x de ilgimi çekti ama herkes kablo kalitesi , mikrofon duruşu veya ses düzeyinden şikayetçi aynı şekilde de bazı insanlar gamepower alınmaz diyorlar. Ben ne yapmalıyım? Daha önce hiç pc kulaklığı almadım diyebilirim.

Bu aralar GamePower Fujin övüyorlar bu çıkana kadar bende Mihawk övdüm artık onlara bırakıyorum görevi. :D Bu adamlar F/P için bence çok iyiler. Mihawk kaç ay kullandım. Hala satmıyorum yedekte durabilecek en iyisi o yüzden yedekte tutuyorum. (150'e aldığım için yedekte)

583 e aldım pişman değilim benimde gamepower rampage gibi markalara özellikle dayanıklılık konusunda önyargım var çünki çok mağdur oldum
bu razer beni pişman etmedi

Gamepower aldım ve bana sorunlu geldi ve araşırdığımda kronik bi dip ses sorunu olduğunu öğrendim, sonrasında razer kraken x usb aldım ve baya memnunum, ama alacaksan hazır bu fiyata Blackshark v2 alınabilir diye düşünüyorum

Gamepower aldım ve bana sorunlu geldi ve araşırdığımda kronik bi dip ses sorunu olduğunu öğrendim, sonrasında razer kraken x usb aldım ve baya memnunum, ama alacaksan hazır bu fiyata Blackshark v2 alınabilir diye düşünüyorum
Razer Blackshark v2 x iyi ama Ses kartı gerekiyormuş veya kablosu kaliteli değilmiş pek.

Razer Blackshark v2 x iyi ama Ses kartı gerekiyormuş veya kablosu kaliteli değilmiş pek.
Onu bilmiyordum, o zaman Kraken X USB alabilirsin, gayet kaliteli ve kablosu da iyi

Sağolun biraz araştıracağım, bu süre zarfında diğer arkadaşlar da öneri verebilirse sevinirim.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Razer Kraken serisi pek iç açıcı durmadı YouTube'da mobil odaklı diyenler veya kötü incelemeler var.

Son düzenleme:
Razer Blackshark V2x modelinin siparişini verdim ben. Mediamarktta deneme şansım oldu konforu vs çok iyi geldi bana. Telefona taktığımda ses normale göre bir tık boğuk gibiydi. Onun da THX ile düzeltilebileceğini umuyorum.

Razer Blackshark V2x modelinin siparişini verdim ben. Mediamarktta deneme şansım oldu konforu vs çok iyi geldi bana. Telefona taktığımda ses normale göre bir tık boğuk gibiydi. Onun da THX ile düzeltilebileceğini umuyorum.
Ses kartı olmadan çok sıkıntılı dediler

Steelseries düşünmüyorum

Çok kararsızım :/

Son düzenleme:
Geri