- Bütçe
- 1000
Razer viper mini kullanıyordum kronik sorunları sebebi ile kullanılmaz halde.Kablosuz bir mouse geçmek istiyorum.
1-KRONİK SORUNU OLMASIN.
2-Claw gibi tutuyorum oyunlarda ama bazen fingertip kullandığım oluyor.
3-RGB takıntım yok.
4-Çok ağır olmasın max 80-90.
5-Pilsiz olursa güzel olur.
Benim bulduklarım:
www.akakce.com
www.akakce.com
ama asus kronik sorunları varmış çoğuda yazılım tarafı o yüzden tercih etmem diye düşünüyorum.
''Şu mouse bekle 1000 TL düşer'' dediğiniz ya da daha düşük fiyata daha kaliteli bir mouse önerirseniz çok sevinirim.
NOT:Glorious model D kullananlar deneyimlerini paylaşabilir mi ?
NOT(2): Amazon Blackfriday de indirim girebilir,girerse onu al dediğiniz mouse olursa lütfen onlarıda önerin.
1-KRONİK SORUNU OLMASIN.
2-Claw gibi tutuyorum oyunlarda ama bazen fingertip kullandığım oluyor.
3-RGB takıntım yok.
4-Çok ağır olmasın max 80-90.
5-Pilsiz olursa güzel olur.
Benim bulduklarım:
Glorious Model D Mat RGB Şarjlı Optik Kablosuz Oyuncu Mouse Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Glorious Model D Mat RGB Şarjlı Optik Kablosuz Oyuncu Mouse fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Glorious Model D Mat RGB Şarjlı Optik Kablosuz Oyuncu Mouse özelliklerini incele, 2.329,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
Asus P702 ROG GLADIUS II Optik Kablolu/Kablosuz Oyuncu Mouse Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Asus P702 ROG GLADIUS II Optik Kablolu/Kablosuz Oyuncu Mouse fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Asus P702 ROG GLADIUS II Optik Kablolu/Kablosuz Oyuncu Mouse özelliklerini incele, 8.347,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
''Şu mouse bekle 1000 TL düşer'' dediğiniz ya da daha düşük fiyata daha kaliteli bir mouse önerirseniz çok sevinirim.
NOT:Glorious model D kullananlar deneyimlerini paylaşabilir mi ?
NOT(2): Amazon Blackfriday de indirim girebilir,girerse onu al dediğiniz mouse olursa lütfen onlarıda önerin.