bilgisayartechonology
80+ Gold
- Reaksiyon skoru
- 2,116
Benim dışımda kimler katılıcak yarışmaya
Merak ediyorum rakiplerimi
Merak ediyorum rakiplerimi
SağolBen katılmayacağım.
Bende yeni attığı 2 videoyu izlemedim daha gamepower ile ilgili ve 21 indirimli ürün videoları nıben ilk önce cevaplayamam zaten uzun süredir videolarını izlemiyorum
Bide önemli olan ilk cevabı vermek değil doğru cevabı ilk vermekben ilk önce cevaplayamam zaten uzun süredir videolarını izlemiyorum
TeşekkürlerBen katılmayacağım, Bayadır videolarını izlemiyorum zaten ekran kartını kazansam bile sistemin geri kalanına toplayacak param yok. Onun için sana bolşans diliyorum
Hd3450, den bıktım bendeBen cevaplıycam tabikide ihtiyacım var 3000g den bıktım sen haftaya alırsın şimdi katılma boş ver .d
Napcas .dHd3450, den bıktım bende
İyi olan kazansın başarılar ve bol şans diliyorum sanaBen cevaplıycam tabikide ihtiyacım var 3000g den bıktım sen haftaya alırsın şimdi katılma boş ver .d
Aslında benim biraz uykum var ama uyumak istemiyorum benim uykum biraz ağırda 08.00 den sonra kalkarım diye korkuyorum uyumayaNapcas .d
Bende storylerin başında pusmuş al satçılardan ,(Aslında benim biraz uykum var ama uyumak istemiyorum benim uykum biraz ağırda 08.00 den sonra kalkarım diye korkuyorum uyumaya