Xbox 9. nesil gamepad mı ps dualsense 5 mi

sefagkts

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
156
Arkadaşlar kafamda dualsense almak vardı videolara yorumlara baktım pc için alıyorum ve pc için xbox öneriyorlar size hangisine yönelmeliyim pc için

PC için almayı düşünüyorsanız. 9. Nesil öneririm ikisini de deneyimledim. PC de sorunsuz çalışan Xbox kolu oldu o yüzden DS5 iade edip Xbox tercih ettim.

Xbox tabii ki, ikinci el olarak temiz satan kişilerde var baya uyguna getirebilirsiniz.

xbox 9ç nesil kol hem daha optimmize hemde pilli olduğu için pil hemen değişir

Arkadaşlar kafamda dualsense almak vardı videolara yorumlara baktım pc için alıyorum ve pc için xbox öneriyorlar size hangisine yönelmeliyim pc için

pc için alıyorsan dualsense almak kadar saçma bir şey yok

bu xbox şarj kablo bağlantısı typc mi eski usb mi acaba

almışken sıfır almak istiyorum çakma veya 2. el aldığımda para boşa gitti hep
Hocam bir satıcı var elinde toplu olarak var ve uyguna satıyor memnun kaldım. Size de hak veriyorum bir şey alınca fiyatı 1 ay sonra 2 katına çıkıyor garantili almak mantıklı.

bu xbox şarj kablo bağlantısı typc mi eski usb mi acaba
Type-C, ben 4 tane 2500 mAh şarj edilebilir ve cef 14 ile kullanıyorum oldukça memnunum.

Hocam bir satıcı var elinde toplu olarak var ve uyguna satıyor memnun kaldım. Size de hak veriyorum bir şey alınca fiyatı 1 ay sonra 2 katına çıkıyor garantili almak mantıklı.

Type-C, ben 4 tane 2500 mAh şarj edilebilir ve cef 14 ile kullanıyorum oldukça memnunum.
kutu içinde kablo geliyor mu acaba

kutu içinde kablo geliyor mu acaba
Hocam Youtube'dan bir açılış videosu izlerseniz cevabını alırsınız, ben ikinci el aldığım için kutusuzdu bir şey diyemeyeceğim.

Dualsens tabikide

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,164,590
Üyeler
184,948
Son üye
recep Talha
Geri