Öneri Alt yapısız internet önerisi

fth_

80+
Reaksiyon skoru
5
Evimde altyapım yok önceden de sormuştum. Redbox superbox ve turktelekom magneti biliyorum önerebileceğiniz altyapısız internet varmı bu yazdığım markalar 4,5 g - 12 Mbps ve 15 Mbps hız veriyor ancak biri 800 tl birisi 400 tl limitsiz bir internet arıyorum 400 gibi bir bütçe ayırmaya razı olmak zorundayım. turk telekom magnet buna uygun ev adresim 4.5 g olarak geçiyor sizce ne kadar verim alabilirim ya da bu daha iyi olur dediğiniz.

bence o kadar fiyat vermene gerek yok zaten belirtilen hızları sana vermeyecekler normal paketler kullanabilirsin turknet alt yapı testi yaptın mı

yok derken direk sana direk internet sağlayamıyorlar mı
Screenshot_1.jpg
Ayn

eğer ki sağlayamıyorsa en mantıklı olanı en ucuzu çunku firmalar bu senin dediğin Redbox superbox gibi internetlerde aynı mantıkla çalışıyor yanı aralarında dağlar kadar fark yok

Anladım teşekkürler. Altyapısız internet sağlayıcısı bilen varsa onları araştırmak isterim.

bence o kadar fiyat vermene gerek yok zaten belirtilen hızları sana vermeyecekler normal paketler kullanabilirsin turknet alt yapı testi yaptın mı
nereden o kanıya vardınız? ben magnette 12 yazmasına rağmen steamde sabit 14 ile indirme yapıyorum.indirme yaparken aynı hızda upload da yapabiliyorum mesela...

ekleme:dağın başındayım

nereden o kanıya vardınız? ben magnette 12 yazmasına rağmen steamde sabit 14 ile indirme yapıyorum.indirme yaparken aynı hızda upload da yapabiliyorum mesela...

ekleme:dağın başındayım
Evet youtube videolarında limitsiz magnet paketlerinde garip bir şekilde güzel hız veriyordu bu ne kadar doğru

Evet youtube videolarında limitsiz magnet paketlerinde garip bir şekilde güzel hız veriyordu bu ne kadar doğru
ben 180 tl iken abone oldum 1-2 ay oldu henüz..almayı düşünüyorsan ttnet mobil hattı olan bi telefondan hız testi yap özellikle akşam saatlerinde modemi koymayı düşündüğün yerde 20den aşağı düşmüyorsa alabilirsin...

bu arada nasıl hiç altyapı olmaz ya? ben bile resmen "dağın başı"ndayım adsl 6 mbps hız veriyor yetmiyor diye magnet aldım...
aynı şekilde komşum süperbox kullanıyor sınırsız o ayrı bi hız tabi tartışılmaz

• Beğen
Reaksiyonlar: fth_
ben 180 TL iken abone oldum 1-2 ay oldu henüz..almayı düşünüyorsan ttnet mobil hattı olan bi telefondan hız testi yap özellikle akşam saatlerinde modemi koymayı düşündüğün yerde 20den aşağı düşmüyorsa alabilirsin...

bu arada nasıl hiç altyapı olmaz ya? ben bile resmen "dağın başı"ndayım adsl 6 mbps hız veriyor yetmiyor diye magnet aldım...
aynı şekilde komşum süperbox kullanıyor sınırsız o ayrı bi hız tabi tartışılmaz
ben de şehrin göbeğindeyim mlsf binaya ethernet kabloları çekilmemiş biz çektirtiyoruz haliyle olması gerektiği gibi ama yinede turktelekom ve ya türksatın altyapısı bahçemizin yakınından bile geçmiyor bi kaç aydır şikayet ediyorum kablolama işleminden sonra getirebiliriz diyolar bakıcam o zamana kadarda alt yapısız bir internet lazım.

ben de şehrin göbeğindeyim mlsf binaya ethernet kabloları çekilmemiş biz çektirtiyoruz haliyle olması gerektiği gibi ama yinede turktelekom ve ya türksatın altyapısı bahçemizin yakınından bile geçmiyor bi kaç aydır şikayet ediyorum kablolama işleminden sonra getirebiliriz diyolar bakıcam o zamana kadarda alt yapısız bir internet lazım.
hocam o zaman ttnet mobil çekiyorsa magnet alın...zaten magnet "altyapı gelene kadar internet"...hem belki altyapı gelmesini hızlandırır gelince de ttnet aboneliğine geçersiniz...

ayrıca bulunduğunuz şehirde airfiber var mı araştırın burası ufak bi ilçe olmasına rağmen özel firmalar var wifi üzerinden internet satıyorlar...

özel değilse hangi il ilçedesiniz söyleyebilir misiniz

Geri