Öneri Alt yapısız internet önerisi

Evimde altyapım yok önceden de sormuştum. Redbox superbox ve turktelekom magneti biliyorum önerebileceğiniz altyapısız internet varmı bu yazdığım markalar 4,5 g - 12 Mbps ve 15 Mbps hız veriyor ancak biri 800 TL birisi 400 TL limitsiz bir internet arıyorum 400 gibi bir bütçe ayırmaya razı olmak zorundayım. turk telekom magnet buna uygun ev adresim 4.5 g olarak geçiyor sizce ne kadar verim alabilirim ya da bu daha iyi olur dediğiniz.
Hocam oturduğunuz bölgede bu videoda ki gibi internet sağlayıcıları var mı? Çünkü bende böyle internet kullanıyorum 70 tl ye 16mbps

Evimde altyapım yok önceden de sormuştum. Redbox superbox ve turktelekom magneti biliyorum önerebileceğiniz altyapısız internet varmı bu yazdığım markalar 4,5 g - 12 Mbps ve 15 Mbps hız veriyor ancak biri 800 TL birisi 400 TL limitsiz bir internet arıyorum 400 gibi bir bütçe ayırmaya razı olmak zorundayım. turk telekom magnet buna uygun ev adresim 4.5 g olarak geçiyor sizce ne kadar verim alabilirim ya da bu daha iyi olur dediğiniz.
Hocam turktelekom dan sabit telefon isteyin, sonra size acilan port uzerinden en kotu adsl internet hizmeti alabilirsiniz

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,172,925
Üyeler
186,264
Son üye
radiuxs
Geri