Alomoncy
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 190
sıkıntı yok hocam.Kusura bakmayın hocam ben orda 12. ayın 1'ini görünce yeni çıktı zannettim.Yıla bakmadım kusura bakmayın.
sıkıntı yok hocam.Kusura bakmayın hocam ben orda 12. ayın 1'ini görünce yeni çıktı zannettim.Yıla bakmadım kusura bakmayın.
Sorun bence sizden kaynaklı bende şimdi kurdum hiçbir şey olmadı.Knk şuan bilgisayarın anası ağladı bana güzel bir şey bekliyorum deme.
Ben şuan güncelleme almıyorum nedende sağ tık yapınca amd solftwear çıkıyordu şuan çıkmıyor silinmiş mi acaba ?Evet bazen oluyor Beta sürücü oldukları için.
Windows Update'in sürücüsü kurulduğunda ya da AMD sürücüsü çöktüğü zaman böyle oluyor. Yakın zamanda ekranda gidip gelme oldu mu?Ben şuan güncelleme almıyorum nedende sağ tık yapınca amd solftwear çıkıyordu şuan çıkmıyor silinmiş mi acaba ?
Olmadı hocam anlamadım arama yerine yazınca çıkıyor çözemedimWindows Update'in sürücüsü kurulduğunda ya da AMD sürücüsü çöktüğü zaman böyle oluyor. Yakın zamanda ekranda gidip gelme oldu mu?
AMD Uninstaller ile kaldır bu sürücüyü kur istersen ya da 22.11.1'i dene.Olmadı hocam anlamadım arama yerine yazınca çıkıyor çözemedim
Windows Update'in sürücüsü kurulduğunda ya da AMD sürücüsü çöktüğü zaman böyle oluyor. Yakın zamanda ekranda gidip gelme oldu mu?
AMD Uninstaller ile kaldır bu sürücüyü kur istersen ya da 22.11.1'i dene.
22.11.1 Beta (WHQL) Microsoftun onayından geçmiş hocam. Bu 22.11.2 Beta sürücü de Microsoft tarafından test aşamasında.Wqhl sürümü mü önerdiğiniz
aynen pc alamadım henüz, bununla eğleniyom. ama çok yakışıklı deil miKanka bisiklet fotosu atmışsın.
Siz kullanıyor musunuz ve sürüm be zamanın sürümü iyi mi?22.11.1 Beta (WHQL) Microsoftun onayından geçmiş hocam. Bu 22.11.2 Beta sürücü de Microsoft tarafından test aşamasında.
kurduk bakalım nasıl olacak
22.11.1 Beta (WHQL) sürücüsü 22 Kasımda WHQL onayı çıktı. Rocket Leauge oynadım sadece FPS'te değişiklik görmemiştim. Bugün de 22.11.2 Beta sürücüsünü kurdum ama Rocket Leauge de denemedim.Siz kullanıyor musunuz ve sürüm be zamanın sürümü iyi mi?