Edit programı önerisi.

DA_mødları_çok_iyi

Cezalı
80+ Gold
En İyi Cevap
3
Reaksiyon skoru
3,320
Selamlar, basit edit işlerinde kullanmak için bir program arıyorum. Örneğim kutu açılışı videosunda gereksiz yerleri kesmek, bazı yerlere yazı ve ses eklemek gibi işlevleri olması benim için yeterli. Şimdiden teşekkürler.

Selamlar, basit edit işlerinde kullanmak için bir program arıyorum. Örneğim kutu açılışı videosunda gereksiz yerleri kesmek, bazı yerlere yazı ve ses eklemek gibi işlevleri olması benim için yeterli. Şimdiden teşekkürler.
kalite düşmemesi açısından dandik programlar önermiyorum.
vegas pro, premier pro
bunları öğrenmek zor değil ses eklemek te video kırpmayı öğrenmekde 5 dakikalık işler

bende arıyorum, hafif profosyonel olabilir. fotoğraf editlemek içinde kullanılmalı.
@RevenKalr

Premiere Pro kullan geç, başka şeyleri kullanmaya gerek yok. Video, fotoğraf, ses montajlama işlerinde Adobe'nin ekosistemi gayet iyi.

creative cloud alırsan şuan için aylık 100 TL normalde aylık 190 TL fln 2. yıldan sonra aylık 300 TL oluyor. DaVinci Resolve öneririrm hem bedava hemde premierden öne çıktığı alanlarda var
Dogru davinci de vardi
Hangisi ucretli ucretsiz onu tam bilmiyorum ama davinci arkadasin dedigi gibi ucretsizse onu kullanabilirsin

Edit işine yeni giriyorsanız Movavi öneririm. Fiyatları gayet uygun.

DaVinci Resolve.

Yorumlarınız için teşekkürler, kendi videolarımda kullanacağım için aylık bir ücret ödemek istemiyorum. DaVinci ya da arkadaşın atacağı linkten Premiere yüklerim.

Yorumlarınız için teşekkürler, kendi videolarımda kullanacağım için aylık bir ücret ödemek istemiyorum. DaVinci ya da arkadaşın atacağı linkten Premiere yüklerim.
Eger crack yuklemeye karsi degilsen zaten premier onerimdir
Yoksa davinci iyidir

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,161,309
Üyeler
184,427
Son üye
deniz16
Geri