sistemimde gerekli performansı alamıyorum

evet kontrol et

helal olsun :D muhtemelen çok bişey olmicak ama yinede güncelleme sırasında müdahale etme düzgün olsun her şey

helal olsun :D muhtemelen çok bişey olmicak ama yinede güncelleme sırasında müdahale etme düzgün olsun her şey
yok yok etmem :D bide sitede bir dosya var bios dosyası onu mu indirsem aceba yoksa programdan kendisimi yapsa ki en güveniliri hangisi olur bide indirsem kendim yapabilirmiyim bilmiyorum.

program halleder hem hata payını düşürür sun akışına bırak :D

@Abdullah Hacıgül kardeşim aceba sen bir yardımda bulunabilirmisin? bu konu hakkında bir bilgin varmıdır ?

bir şey indiriyor şuan ama bakalım ne olcak

Ekler

• 5.webp
    5.webp
    89.9 KB · Hit: 63
Konu CS:GO ve LOL ise bu değerleri alman garip değil çünkü AMD'de CS:GO ve LOL FPS'lerini 3. Nesilde uçurdu.

Zamanında hazırldığım grafik; 2 Nesil vs 3. Nesil CS:GO sonuçları gördüğün gibi

csgo_1280x720.webp

Konu CS:GO ve LOL ise bu değerleri alman garip değil çünkü AMD'de CS:GO ve LOL FPS'lerini 3. Nesilde uçurdu.

Zamanında hazırldığım grafik; 2 Nesil vs 3. Nesil CS:GO sonuçları gördüğün gibi

Alıntıyı görüntüle
sorun işlemciden diyorsun yani 2. nesil olduğu için peki ekran kartıma bios güncellemesi yapmalımıyım yada bios sürümü güncelmi değilmi nasıl öğrenebilirim ?

sorun işlemciden diyorsun yani 2. nesil olduğu için peki ekran kartıma bios güncellemesi yapmalımıyım yada bios sürümü güncelmi değilmi nasıl öğrenebilirim ?
Sıkıntısı yoksa BIOS güncellemeyi önermem sorun olursa artık RGB'li bir tuğlan olur.

Sıkıntısı yoksa BIOS güncellemeyi önermem sorun olursa artık RGB'li bir tuğlan olur.
tek sorun dediğim gibi lolde fps drop alıyorum cs de 170 180 fps in üstüne çıkmıyor düşük grafiktede aynı yüksek grafiktede aynı

mesele şuan pubg de full grafiklerde ekran kartı kullanımı %30, işlemci kullanımı %23 civarında normalmi ?

Geri