Yardım ASUS TUF GAMING VG27AQ1A alınır mı?

rageddon

80+
Reaksiyon skoru
34
Bütçe
6100
Merhabalar öncelikle. Yeni bir sistem alıcam fakat hangi monitörü alacağıma karar veremiyorum ilk olarak alacağım sistem şu Rraenee-6700XT bu sisteme 2K mı yakışır 1080p mi arkadaşlar, eğer 2K yakışır diyorsanız aklım da bir monitör var link'i ASUS TUF GAMING VG27AQ1A 27 monitör güzele benziyor 2K IPS 170hz ama 1080p monitör şuanlık aklım da yok. Şimdi ben ne yapmalıyım arkadaşlar 2K monitör mü almalıyım 1080p mi bunlar da alınmaz diyorsanız monitör önerirseniz çok sevinirim bugün almayı düşünüyorum biraz yardımcı olurasanız iyi olur.

hocam 2k önermem çünkü forumda görmüştüm 3070le 2k yı ucu ucuna oynuyorum diyodu. 1080pden devam bence.

Merhabalar öncelikle. Yeni bir sistem alıcam fakat hangi monitörü alacağıma karar veremiyorum ilk olarak alacağım sistem şu Rraenee-6700XT bu sisteme 2K mı yakışır 1080p mi arkadaşlar, eğer 2K yakışır diyorsanız aklım da bir monitör var link'i ASUS TUF GAMING VG27AQ1A 27 monitör güzele benziyor 2K IPS 170hz ama 1080p monitör şuanlık aklım da yok. Şimdi ben ne yapmalıyım arkadaşlar 2K monitör mü almalıyım 1080p mi bunlar da alınmaz diyorsanız monitör önerirseniz çok sevinirim bugün almayı düşünüyorum biraz yardımcı olurasanız iyi olur.
250 nit az gelebilir.

hocam 2k önermem çünkü forumda görmüştüm 3070le 2k yı ucu ucuna oynuyorum diyodu. 1080pden devam bence.
Oyundan oyuna değişir hocam cyberpunki rtx acik ultra 2kda oynayamaz

O monitörü şahsen kullanıyorum ve gönül rahatlığı ile önerebilirim.Bende 5600xt var 2k çözünürlükte oynuyorum.O ekran kartı ile rahat oynarsınız

O monitörü şahsen kullanıyorum ve gönül rahatlığı ile önerebilirim.Bende 5600xt var 2k çözünürlükte oynuyorum.O ekran kartı ile rahat oynarsınız
ne tarz oyunlar oynuyorsunuz hocam
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

nasıl oluyor hocam o ki
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Oyundan oyuna değişir hocam cyberpunki rtx acik ultra 2kda oynayamaz
oynıyacağım oyunlar biraz fps biraz hikayeli oyunlar hocam yani, rainbow, cs, valo, ark, dyingh light, gta5, lol, pubg, dead by dylight, apex, witcher, payday 2 felan bu oyunlar için 2K mi almalıyım 1080p mi hocam

O sanki 3070in vraminden kaynaklı gibi geldi bana.Biraz daha ayrıntı verebilir misin?
ayrıntı bilmiyorum hocam forumda sadece gördüm öyle bi mesaj. 3070le 2kyı ucu ucuna oynuyormuş testlerine bakın ytden sadece öyle bi mesaj gördüm söylemek istedfim

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,205,421
Üyeler
192,715
Son üye
Felaket4121
Geri