Uğur Altun
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 365
Genel olarak fikir almamızı sağlayacak bir konu olacağını düşünüyorum. İsteyen arkadaşlar neden kullandığını da, yararını, zararını da aktarabilirse daha iyi olur.
Superbox kullanıyorum ping konusunda memnun degilim.Genel olarak fikir almamızı sağlayacak bir konu olacağını düşünüyorum. İsteyen arkadaşlar neden kullandığını da, yararını, zararını da aktarabilirse daha iyi olur.
Ben TürkNet'den NetSpeed firmasına geçiş yapmıştım. Fakat tekrar TürkNet'e dönüyorum. Müşteri hizmletleri olmasa da gerçekten iyi bir firmadır. TürkNet'in eğer kendi altyapısı olan YAPA santraline yakınsanız tadından yenmez. Bunu öğrenmeniz gerekir.arkdaşlar bizim orda alt yapı yok suanki internetime 105 tl oduyorum memun degilim dowlod 1mb upluod 0.23
türknet dowlond oalrak 12 mb sunuyo türknet kullanmadım nasıl bir firmadir ?
onu nasıl oğrenebilirim ?Ben TürkNet'den NetSpeed firmasına geçiş yapmıştım. Fakat tekrar TürkNet'e dönüyorum. Müşteri hizmletleri olmasa da gerçekten iyi bir firmadır. TürkNet'in eğer kendi altyapısı olan YAPA santraline yakınsanız tadından yenmez. Bunu öğrenmeniz gerekir.
Bende Türknet'e geçmeyi düşünüyorum ön başvur yaptım.Ben TürkNet'den NetSpeed firmasına geçiş yapmıştım. Fakat tekrar TürkNet'e dönüyorum. Müşteri hizmletleri olmasa da gerçekten iyi bir firmadır. TürkNet'in eğer kendi altyapısı olan YAPA santraline yakınsanız tadından yenmez. Bunu öğrenmeniz gerekir.
Hayırlı olsunBende Türknet'e geçmeyi düşünüyorum ön başvur yaptım.
Abdullah abi bu firma ile lakalaı bir video çekmişti bakabilirsin. Youtubedenarkdaşlar bizim orda alt yapı yok suanki internetime 105 tl oduyorum memun degilim dowlod 1mb upluod 0.23
türknet dowlond oalrak 12 mb sunuyo türknet kullanmadım nasıl bir firmadir ?