Abdullah abinin çelişkili sözleri

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Hocam demek istediğini çoğu kişi anlıyor lakin yönetimdeki arkadaşlar bunları anlamak istemiyor yada anlamıyorlar.Geçen gün bende bunu hedef alan bir yazı yazdım ben suçlu çıktım resmen.İstediğiniz kadar saçma sapan konu mesaj yazabilirsiniz burada.

Aynı şekilde ayrıca farkederseniz mesaj attıkça like geliyor zaten bir kişi bile olsa beğeniyor bir çok platinyumun hepsinin like sayısı yakın gerçekten hakeden @Yasin Çelik de var mesajlarının %80 i alınır alınmaz olan @Beyfendiiii6 de

Aynı şekilde ayrıca farkederseniz mesaj attıkça like geliyor zaten bir kişi bile olsa beğeniyor bir çok platinyumun hepsinin like sayısı yakın gerçekten hakeden @Yasin Çelik de var mesajlarının %80 i alınır alınmaz olan @Beyfendiiii6 de
%80 den kastim yasin degildi ama Sen bilirsin anlamak istidigi anla seni DC de dolduranlar iyi doldurmus

Çekilişkili söz değil bugün aldığım karar, sırf reaksiyon kasmak için forumda takılan ve bu etkinlik suistimal edildiği için ilk ve sondu devamı gelmeyecek.
1- Intel Pentium dediğiniz arkadaş tam 7 uyarı cezası almış 7 vay canına... ve bunun sonucu moderatör kalıcı değil 1 ay banlamış. DA Forumda üyeleri banlamak bizim en sevmediğimiz şey ve bunları yaptığımızda da ya ağır suçu vardır ya da uyarı cezalarının birikmesi sonrası otomatik banlanmıştır. Eğer adam kayıralım adaletsiz davranalım diyorsanız banını kaldırayım!
2- @Beyfendiiii6 isimli arkadaşa gelirsekte onunla bizzat konuşmuştum. Ben reaksiyon hediyelerini verirken üye istediği kadar reaksiyon kassın göze batacak şekilde yanlış bilgilendirme içeren yorumlara denk gelirsek hediye etkinliğinden elenir ve diğer sıradaki hakeden kişiye veririm orada bir kuşkunuz olmasın kimse de kusura bakmasın. Onun için kimse hedeflediği reaksiyon puanına ulaşınca çok sevinmesin bizzat kontrol edeceğim.
3- Rütbe sistemini kökten değiştireceğiz rütbe kasmak çok zorlaşacak. Kaliteli üyenin rütbesinin artacağı bir algoritmaya geçeceğiz.

4- Yeni hediye sistemimiz olacak mı peki? evet olacak başarılı doğru bilgiyi kaliteli şekilde veren üyeleri "forum yöneticilerinin" bizzat puanlayıp üyelerin yükselebileceği "elite" rütbeler olacak ve yine bir hediyeleşme etkinliği olacaksa sadece elite üyeler arasında olacak.

Çok emek veriyorum çok büyük zaman ve ter akıtıyorum biz de bizi yeni anlıyoruz zamanla çok daha iyi yerlere ulaşacağız. Desteğiniz için teşekkürler arkadaşlar
Yeni gelicek sistem çok daha iyi olacak. Mesaja bağlı rütbeyi çok yanlış buluyordum.

Yeni gelicek sistem çok daha iyi olacak. Mesaja bağlı rütbeyi çok yanlış buluyordum.
Zaten söylüyorlar ciddi bir durum olmadığını. Sen kanıtlarını ver göster neyin ne olduğunu Plat olan adamı dinlemez akıllı biri.

1592470424869.webp
'ımı aldım izliyorum :)

a konusuna aynı mesajdan 30 tane geliyor hepsi alınır alınmaz bundan bahsediyorum
Konu sahibi "xxx alınır mı?" yazıyor, senin dediğin üyeler de "alınır" yazıyor.
Bizim gidip bu konulara "alınır" yazanları uyarmamız veya banlamamız kadar saçma bir şey olabilir mi?
Neye dayanarak uyaralım? Neye göre ceza verelim?

Ben gün içerisinde onlarca konuyu baştan düzenliyorum.
Düzenlerken de ekleme olarak "nedenleri ile açıklar mısınız?" diye belirtiyorum.
Bunu normalde konu sahiplerinin yapması gerekiyor.

Senin dediğin 3 harf ile yorum yazıp kaçma olayı için, benim attığım onlarca rapor var.
Aldığım olumlu ve olumsuz geri dönüşlerini de biliyorum.
Hatırlatırım, ben de diğer 20000+ kişi gibi normal bir üyeyim.
Benim de bir "üye" olarak hoşlanmadığım, rahatsız olduğum şeyler oluyor.
Gün içerisinde moderatör olarak değil, üye olarak ben bile bazı kişiler için rapor yolluyorum Mehmet'e kontrol etsin diye.
Sizin de yapmanız gereken bu.
Konu içerisinde birinin yanlış yaptığını görürseniz, rapor et butonuna basıp açıklamanızı yazın.
Emin ol biz ilgileniyoruz.
Kural ihlali olmadan ceza olmaz.

%80 den kastim yasin degildi ama Sen bilirsin anlamak istidigi anla seni DC de dolduranlar iyi doldurmus

Bırak ya dc imiş titanyum da başarılar o zaman göreceği ne için yaptığını

İnatla anlaşılmayan diğer bir konu mesaj atınca reaksiyon skoru geliyor sanmak... Kaç kere açıkladım ama hâlâ aynı.
Okuyan mı var?
Bir konuda 5 tane kural ihlali vardı.
Ayrıca profil sekmemizde ceza bölümü olsa orada yediğimiz cezalar ve süreleri yazsa güzel olur. Bazı üyeler üstekini yazıp kaçıyor. Bunun önüne geçmek için şöyle " yazılmış olan bir bilgiye ek bir bilgi eklemeden aynı mesajı yazmak yasak olsa. bir kural iyi olur. Aynı mesaj yazmak yerine beğeni atmak daha iyi.

Foruma lütfen eleştiri yapmayınız. Anında banlıyorlar valla az üstlerine giderseniz. Kim ne yaparsa yapsın fakat dile getirmeyin. Bu yazdıklarımdan dolayı bile ban yiyebilirim :(

Çekilişkili söz değil bugün aldığım karar, sırf reaksiyon kasmak için forumda takılan ve bu etkinlik suistimal edildiği için ilk ve sondu devamı gelmeyecek.
1- Intel Pentium dediğiniz arkadaş tam 7 uyarı cezası almış 7 vay canına... ve bunun sonucu moderatör kalıcı değil 1 ay banlamış. DA Forumda üyeleri banlamak bizim en sevmediğimiz şey ve bunları yaptığımızda da ya ağır suçu vardır ya da uyarı cezalarının birikmesi sonrası otomatik banlanmıştır. Eğer adam kayıralım adaletsiz davranalım diyorsanız banını kaldırayım!
2- @Beyfendiiii6 isimli arkadaşa gelirsekte onunla bizzat konuşmuştum. Ben reaksiyon hediyelerini verirken üye istediği kadar reaksiyon kassın göze batacak şekilde yanlış bilgilendirme içeren yorumlara denk gelirsek hediye etkinliğinden elenir ve diğer sıradaki hakeden kişiye veririm orada bir kuşkunuz olmasın kimse de kusura bakmasın. Onun için kimse hedeflediği reaksiyon puanına ulaşınca çok sevinmesin bizzat kontrol edeceğim.
3- Rütbe sistemini kökten değiştireceğiz rütbe kasmak çok zorlaşacak. Kaliteli üyenin rütbesinin artacağı bir algoritmaya geçeceğiz.

4- Yeni hediye sistemimiz olacak mı peki? evet olacak başarılı doğru bilgiyi kaliteli şekilde veren üyeleri "forum yöneticilerinin" bizzat puanlayıp üyelerin yükselebileceği "elite" rütbeler olacak ve yine bir hediyeleşme etkinliği olacaksa sadece elite üyeler arasında olacak.

Çok emek veriyorum çok büyük zaman ve ter akıtıyorum biz de bizi yeni anlıyoruz zamanla çok daha iyi yerlere ulaşacağız. Desteğiniz için teşekkürler arkadaşlar
İnşallah yeni sistem daha iyi olur ben zaten ban yedim hediyeleşme ye katilamiyordum öyle bir derdimde yoktu hocam bu sırf mesaj kazanları farketti ise ne mutlu umarım yenilik en kısa sürede gelir

Foruma lütfen eleştiri yapmayınız. Anında banlıyorlar valla az üstlerine giderseniz. Kim ne yaparsa yapsın fakat dile getirmeyin. Bu yazdıklarımdan dolayı bile ban yiyebilirim :(
8 sayfa mesaj var, 0 ban atıldı.
Ban yersen "hatalı bilgilendirme" üzerinden yersin şu an.

Forumda çoğu şeyi kaçırmışım herkes eteğindeki taşları dökmüş düşüncelerini açık bir şekilde ifade (yöneticelerde dahil) etmiş buda forumun baskıcı despot değil özgür olduğunu gösteriyor.
@Beyfendiiii6 kardeşimin yaşının @Jarvis-M senden küçük olduğunu düşünüyorum ve bence onu örnek göstererek düşüncelerini ifade etmene gerek yoktu zira forumda reaksiyon&mesaj kasma çabasında üyelerin olduğunu bende gözlemliyorum ayrıca Abdullah'ında belirttiği gibi ödül almaya hak kazanan üyeler incelendikten sonra verilecektir gibi ibare kullanmış, forumda ödül almak için reaksiyon kasma çabasında olan üyelere zaten verileceğini düşünmüyorum @Mehmet Yılmaz ve @White Ravens günün çoğunda aktif yöneticeler onlarında ödülü kazanan üyeler ile ilgili izlenimi ve düşüncesi vardır. Bu tip hediyeleşme ve yardımlaşma suistimal edildiğini zaman ne yazık ki hiçbir anlam ve önemi kalmıyor ortada da böyle bir durum var ki forumda belli ölçüde değişimlere gidiliyor son derece doğru buluyorum.
Forumda bir elin parmağını geçmeyecek kadar üyelerden daha az bilgi ve donanıma sahip olabilirim ki bunuda hiçbir çekincem olmadan dile getiriyorum laptoptan anladım kadar pc & bileşenlerinden anlamıyorum ama ilk günden itibaren öğreniyorum ve araştırıyorum forum bana bu yönde kazanım sağladı zaten burada olmamın sebebi de budur.
Son olarak forumun yöneticiler tafından adil ve şeffaf yönetildiğini düşünüyorum bu ifadeleri kullanırken yönetici gözününe girme sözüm ona yalakalık yapma vs. düşünen karakteri defolu insanlar olabilir ancak benim hiç kimseden hediye vb. beklentim yok ihtiyacımda yok kaldiki ihtiyacı olanada yardım edicek maddi durumdayım.
Herkese iyi forumlar.

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Geri