Abdullah abinin çelişkili sözleri

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Pentiumu banlayana kadar forumu boş gösteren bir çok kullanıcı var bir çok üyenin bizim pentiumun 10 satır yazı 2 foto 3 video atıp kanıtla yazdığı neredeyse inceleme gibi mesaj varken @Beyfendiiii6 nin yaptığı tek şey al alma tavsiye etmem adamın en uzun cümlesi 5 kelime bence pentium vs değil @Beyfendiiii6 gibiler banlanmalı kişisel görüşüm bu yönde ve böyle hisseden başkalarında var pentium beyfendi gibi yazsa idi şimdiye 25k mesaj olabilirdi gerçekten yardım edenleri banlayıp tek vasıflı Türkçeyi katledip alınır alınmaz dan öteye mesaj yaşamamış adamlara uyarı bile atmamaniz forumu karartıyor belki bende bu mesajdan dolayı ban yerim olsun bu beni haklı çıkartır zaten @White Ravens @Abdullah Hacıgül @Mehmet Yılmaz hepiniz sevdiğim hocalarım sınız umarım okuduktan sonra bir düşünürsünüz iyi forumlar
Hala olaya yanlış pencereden bakıyorsunuz.
Pentium'un verdiği güzel bilgiler, kanıtlar vs. aldığı cezanın bunlar ile hiç bir bağlantısı yok.
Yaptığı kural ihlallerinden dolayı geçici olarak sistem tarafından uzaklaştırma aldı.
Otomatik uzaklaştırıldığı gibi, süresi bitince otomatik olarak geri gelecek.

Atılan banlar keyfi atılmıyor, bunu anlamanız lazım artık.
Pentium'un yediği raporlar, yaptığı ihlallerin sayısını bilmiyorsunuz, arkadaşınızı savunmaya çalışıyorsunuz.
Farkındaysanız mevzu "kural ihlalleri"
Bunu size daha nasıl anlatabiliriz?

Arkadaşlar siz ciddi misiniz? İntel pentium şimdiye kadar 10 kere daha ban yemesi gereken biriydi. Banane kanıtlı bilgi sunmasından? Kaç kere yanlış bilgiden uyarı yemiş hâlâ kanıt diyorsunuz...

Biz pentium u savunuyoruz sadece forumdaki bazı üyelerde aksi şekilde aynısını yaptığından bahsediyoruz
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Hala olaya yanlış pencereden bakıyorsunuz.
Pentium'un verdiği güzel bilgiler, kanıtlar vs. aldığı cezanın bunlar ile hiç bir bağlantısı yok.
Yaptığı kural ihlallerinden dolayı geçici olarak sistem tarafından uzaklaştırma aldı.
Otomatik uzaklaştırıldığı gibi, süresi bitince otomatik olarak geri gelecek.

Atılan banlar keyfi atılmıyor, bunu anlamanız lazım artık.
Pentium'un yediği raporlar, yaptığı ihlallerin sayısını bilmiyorsunuz, arkadaşınızı savunmaya çalışıyorsunuz.
Farkındaysanız mevzu "kural ihlalleri"
Bunu size daha nasıl anlatabiliriz?

Dediğim gibi pentiumu savunmuyorum bencede emojiden ban yemeliydi ben sadece örnek olarak kullandım

Buyurun halaya yazdığım birinin zoruna gitmiş aksini iddia edebilir misin ben her konuya yardım etmek için yazıyorum skor amacım yok diyebilirmisin imzan bile titanyum geliyor idi iki gün önceye kadar attığı mesajların ekseriyatına bakın haksizsam beni banlayın
Eskiden bilgisizligimden dolayi yapiyordum ama son zamanlardaki yorumlarima bakmani oneririm ve Ben Tek yapmiyorum bunu mesaj siralamasinin %80 yapiyor toplu ban atilsin o zaman belki rahatlarsiniz

Biz pentium u savunuyoruz sadece forumdaki bazı üyelerde aksi şekilde aynısını yaptığından bahsediyoruz
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Dediğim gibi pentiumu savunmuyorum bencede emojiden ban yemeliydi ben sadece örnek olarak kullandım
Haksız ban yediklerini dusundugunuz kimlerdi? Nick verin bakalım ne kadar haksızmış?

Rapor atmadan, çözüm bekliyorsunuz.
Bunu sadece sana söylemiyorum, genel olarak söylüyorum.
Bir sorun olduğu zaman ilgilenmem için konuya etiketleniyorum.
Her mesajın altında "Rapor et" butonu var, bir türlü alışkanlık edilmedi.
Kimden, neyden rahatsız oluyorsanız, raporlayın.
Her rapor ceza ile sonuçlanacak diye bir şey yok.
Rapor göndermek ücretli de değil.
Yanlış gördüğünüz bir şey varsa, trollemeden, ciddi ciddi raporlayın.
Anında ilgileniyoruz zaten.

Sabahtan akşama forumdayım 5500 mesaj olamadım daha adamlar 20000' e gidiyor. Buna bir şey demiyorum tabii ama nası bu kadar mesaj atıyonuz? :D
katılıyorum-olur-haklısın-bunu al-sistem güzel. Yaz geç kardeşim sende mis gibi mesaj sayısı artıyor. 😂 😂 😂 Bir tarafımı yırtıyordum kaç haftadır neden bu forum böyle niye bu şekil mesaj atıyorlar diye . Biride çıkıp demedi reaksiyon puanına ödül mödül birşeyler var diye. Adamlar boşuna osuruyorum-hıçkırık tuttu diye konu açmıyormuş.😂

Arkadaşlar adamların bir bildiği var ki banlamışlar ve ısrar ediyorlar 1 kez değil çok kez hata yapmış. Şans verilmiş ama şansını kullanamamış sonucunda banlanmış.

Haksız ban yediklerini dusundugunuz kimlerdi? Nick verin bakalım ne kadar haksızmış?

Haksız ban atılan var demedim sadece forumda sırf hediyeleri almak için 3 cümleyi geçmeyen mesaj atanlar var dedim bunlara hiç değilse 1 uyarılmalı böyle yapılmaması söylenmeli dedim a konusuna aynı mesajdan 30 tane geliyor hepsi alınır alınmaz bundan bahsediyorum attığınız banlara lafım yok raporları vs bilmiyorum çünkü atıldıysa haklıdır pentiumu bizde uyardık mesaj ile emoji atma 1 ay yersin diye benim burada lafım attığınız banlara değil zaten.

İnatla anlaşılmayan diğer bir konu mesaj atınca reaksiyon skoru geliyor sanmak... Kaç kere açıkladım ama hâlâ aynı.

Ayni konuya 30 tane aliniyor mesaji gelmesi gayet normal. Kaç yillik forum kulturu diye bir şey var ama inatla direttiğiniz konu çok ilginç cidden...

Haksız ban atılan var demedim sadece forumda sırf hediyeleri almak için 3 cümleyi geçmeyen mesaj atanlar var dedim bunlara hiç değilse 1 uyarılmalı böyle yapılmaması söylenmeli dedim a konusuna aynı mesajdan 30 tane geliyor hepsi alınır alınmaz bundan bahsediyorum attığınız banlara lafım yok raporları vs bilmiyorum çünkü atıldıysa haklıdır pentiumu bizde uyardık mesaj ile emoji atma 1 ay yersin diye benim burada lafım attığınız banlara değil zaten.
Hocam demek istediğini çoğu kişi anlıyor lakin yönetimdeki arkadaşlar bunları anlamak istemiyor yada anlamıyorlar.Geçen gün bende bunu hedef alan bir yazı yazdım ben suçlu çıktım resmen.İstediğiniz kadar saçma sapan konu mesaj yazabilirsiniz burada.

Sonuç şu. Pentium hak ediyordu. Ve bazı kişiler sadece mesaj kasmak için mesaj atıyor isim vermeyeceğim.

Zaten forumda bazı şeyler şu an ters gidebilir yepisyeni bir forum baktığınız zaman. Bazı şeyler iyice rayına girer zamanla herkes anasının karnından yönetici olarak çıkmıyor ya da usta olarak. Ben şahsen forumun zamanla çok daha iyi yerlere geleceğini düşünüyorum.

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Geri