Abdullah abinin çelişkili sözleri

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Forumda sırf mesaj ve reaksiyon skoru kasmak için zaman harcayanlar var. 15 dakika boyunca cevap yazdığım konulara tek kelime ile cevap verip kaçıyorlar. Sayfayı yenileyip en son konuya yazıyorlar. Türkçe desen yok , bilgi desen yok... Mesela bunun en büyük örneği alınma ama @Beyfendiiii6 . Adam yemiyor içmiyor burada skor kasıyor. Yani doğru düzgün takılsa eyvallah ama 15 dakika cevap yazdığım konuya tek kelime yazıp sadece skor kastığını görmek + "almayacağım" dediği halde aldığı "sözde ödülünü" görünce koyuyor biraz. 80+ Titanium olunca forumu salacağından eminim.
Bence @Yasin Çelik gerçekten 80+ Platinium Seviyesini hak ediyor. Eğer adam açtığım konu hakkında bilgi sahibi ise, mesajını alıntılayıp her tekrar soru sorduğumda cevap veriyor. Teşekkürler ve sevgiler @Yasin Çelik :)

Forumda sırf mesaj ve reaksiyon skoru kasmak için zaman harcayanlar var. 15 dakika boyunca cevap yazdığım konulara tek kelime ile cevap verip kaçıyorlar. Sayfayı yenileyip en son konuya yazıyorlar. Türkçe desen yok , bilgi desen yok... Mesela bunun en büyük örneği alınma ama @Beyfendiiii6 . Adam yemiyor içmiyor burada skor kasıyor. Yani doğru düzgün takılsa eyvallah ama 15 dakika cevap yazdığım konuya tek kelime yazıp sadece skor kastığını görmek + "almayacağım" dediği halde aldığı "sözde ödülünü" görünce koyuyor biraz. 80+ Titanium olunca forumu salacağından eminim.
Dogru bunlari sadece Ben yapiyorum

Bence @Yasin Çelik gerçekten 80+ Platinium Seviyesini hak ediyor. Eğer adam açtığım konu hakkında bilgi sahibi ise, mesajını alıntılayıp her tekrar soru sorduğumda cevap veriyor. Teşekkürler ve sevgiler @Yasin Çelik :)
Böyle düşünmene sevindim dostum. Zaten al,alma deyip karşımızdaki kişiyi muhattap almazsak ne anlamı kalır ki?

Bir diğer mevzu ise rütbemize bakıp bizi bilgili sanmaları...
Bilgim olduğu yerde yardımcı olmaya çalışıyorum. Forumda çok fazla vakit geçirdiğim için de fazla mesaj yazıyorum ve rütbem yüksek. Açıkçası ben bu durumdan memnun değilim. Forumda benden çok daha bilgili kişiler var ancak rütbem yüksek olduğu için onlardan çok bana itibar ediliyor. Bu da o kişilerin hakkımda kötü düşünmesine sebep olabiliyor.
Örnek vermekten de çekinmeyeceğim; @crazyreign @RevDeisDou @keremcnsz24 @Emir Aydın @ventioNN @Emirhandkee @White Ravens ve daha nicesi. Benden daha bilgililer ve çekinmeden bilmediğim konularda onlara danışırım.

@Abdullah Hacıgül ağabeyimin de belirttiği üzre elit rütbe sistemi gelmesi hepimiz için çok güzel olacaktır.

Bu arada benim için 10K oldu bıraktı gibisinden düşünmeyin. Birkaç hafta evimden uzakta olacağımdan forumda fazla vakit geçiremeyeceğim. Eğer istemeden birilerinin hakkına girdiysem affola. Bu forumda herkesi seviyor, kardeşim biliyorum. 😊💚

Forumda saçma sapana bir anlam var beğenisi fazla mesajı fazla olana inanıp az olana inanmıyorlar ki az olanlar arasında da zaten çoğu bilmiyor sallıyor. Adam konuyu açar sorusunu sorar doğruyu söyleriz mesajımız azdır inanmaz yenisini açar o zaman neden benim zamanımı harcadın?

intel banlandı mı ?
Üzüldüm.
Ayrıca forumun iyi yönetildiğini düşünmüyorum :)

inteli severdim, gerçekten üzdün be …

Bununla alakalı birçok mesaj attım Abdullah beye ( gördüğünü zannetmiyorum ) ve Mehmet beye.
Yeniden dile getirmek istemiyorum :)
Eğer istediğin şey okunması ve cevaplanması ise, şu an yönetimden direk seninle iletişime geçen biri var. Kısaca özetleyebilirsin.

Pentiumu banlayana kadar forumu boş gösteren bir çok kullanıcı var bir çok üyenin bizim pentiumun 10 satır yazı 2 foto 3 video atıp kanıtla yazdığı neredeyse inceleme gibi mesaj varken @Beyfendiiii6 nin yaptığı tek şey al alma tavsiye etmem adamın en uzun cümlesi 5 kelime bence pentium vs değil @Beyfendiiii6 gibiler banlanmalı kişisel görüşüm bu yönde ve böyle hisseden başkalarında var pentium beyfendi gibi yazsa idi şimdiye 25k mesaj olabilirdi gerçekten yardım edenleri banlayıp tek vasıflı Türkçeyi katledip alınır alınmaz dan öteye mesaj yaşamamış adamlara uyarı bile atmamaniz forumu karartıyor belki bende bu mesajdan dolayı ban yerim olsun bu beni haklı çıkartır zaten @White Ravens @Abdullah Hacıgül @Mehmet Yılmaz hepiniz sevdiğim hocalarım sınız umarım okuduktan sonra bir düşünürsünüz iyi forumlar

Pentiumu banlayana kadar forumu boş gösteren bir çok kullanıcı var bir çok üyenin bizim pentiumun 10 satır yazı 2 foto 3 video atıp kanıtla yazdığı neredeyse inceleme gibi mesaj varken @Beyfendiiii6 nin yaptığı tek şey al alma tavsiye etmem adamın en uzun cümlesi 5 kelime bence pentium vs değil @Beyfendiiii6 gibiler banlanmalı kişisel görüşüm bu yönde ve böyle hisseden başkalarında var pentium beyfendi gibi yazsa idi şimdiye 25k mesaj olabilirdi gerçekten yardım edenleri banlayıp tek vasıflı Türkçeyi katledip alınır alınmaz dan öteye mesaj yaşamamış adamlara uyarı bile atmamaniz forumu karartıyor belki bende bu mesajdan dolayı ban yerim olsun bu beni haklı çıkartır zaten @White Ravens @Abdullah Hacıgül @Mehmet Yılmaz hepiniz sevdiğim hocalarım sınız umarım okuduktan sonra bir düşünürsünüz iyi forumlar
@White Ravens @Mehmet Yılmaz @Abdullah Hacıgül abi banlayin bunlarin Ici rahatlasin cidden sadece Ben yapiyorum banlayin

Arkadaşlar siz ciddi misiniz? İntel pentium şimdiye kadar 10 kere daha ban yemesi gereken biriydi. Banane kanıtlı bilgi sunmasından? Kaç kere yanlış bilgiden uyarı yemiş hâlâ kanıt diyorsunuz...

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Geri