Çekilişkili söz değil bugün aldığım karar, sırf reaksiyon kasmak için forumda takılan ve bu etkinlik suistimal edildiği için ilk ve sondu devamı gelmeyecek.
1- Intel Pentium dediğiniz arkadaş tam 7 uyarı cezası almış 7 vay canına... ve bunun sonucu moderatör kalıcı değil 1 ay banlamış. DA Forumda üyeleri banlamak bizim en sevmediğimiz şey ve bunları yaptığımızda da ya ağır suçu vardır ya da uyarı cezalarının birikmesi sonrası otomatik banlanmıştır. Eğer adam kayıralım adaletsiz davranalım diyorsanız banını kaldırayım!
2-
@Beyfendiiii6 isimli arkadaşa gelirsekte onunla bizzat konuşmuştum. Ben reaksiyon hediyelerini verirken üye istediği kadar reaksiyon kassın göze batacak şekilde yanlış bilgilendirme içeren yorumlara denk gelirsek hediye etkinliğinden elenir ve diğer sıradaki hakeden kişiye veririm orada bir kuşkunuz olmasın kimse de kusura bakmasın. Onun için kimse hedeflediği reaksiyon puanına ulaşınca çok sevinmesin bizzat kontrol edeceğim.
3- Rütbe sistemini kökten değiştireceğiz rütbe kasmak çok zorlaşacak. Kaliteli üyenin rütbesinin artacağı bir algoritmaya geçeceğiz.
4- Yeni hediye sistemimiz olacak mı peki? evet olacak başarılı doğru bilgiyi kaliteli şekilde veren üyeleri "forum yöneticilerinin" bizzat puanlayıp üyelerin yükselebileceği "elite" rütbeler olacak ve yine bir hediyeleşme etkinliği olacaksa sadece elite üyeler arasında olacak.
Çok emek veriyorum çok büyük zaman ve ter akıtıyorum biz de bizi yeni anlıyoruz zamanla çok daha iyi yerlere ulaşacağız. Desteğiniz için teşekkürler arkadaşlar