Sizce Ultima-RX6700XT Sistem İyimi

Merhaba Agalar Almayıp Planladiğim Sistem Bu
Açıkçası Burda Paylaşmaya Korkuyorum Çünmi Stoğu Biter Felan Diye Ama Sizden Fikir Almak İstedim Sizce Nasıl 1 Ay Önce Ayni Sistem Ama ana Kart b550m k Ve İşlemci 5600 Dü Bunda ana Kart düşmüş işlemci artmış ve fiyat aynı sizce nasıl sistem nasipse yarin alicam umarim stoğu bitmez ve gamingentr guvenilirmi bi sorun yaşar miyim ssd yide kingston 1 tb yapicam 460 TL farkla sizce mantiklimi ama şöyle bi sorun var ana kart pci 3.0 işlemci ve ssd ise pci 4.0 bu nasil bi sorun yaratir mesela ssd de yazan okuma yazma degerinden dahami dusuk verir ve islemcide nasi bi sorun olur bide 6700xt ekran karti kullanan arkadaslar memnunmu Biraz Uzun Yazdim Kusura Bakmayin
Sistem alınır, bütçen varsa da SSD yi kesinlikle yükselt derim.

PCI 4.0 olması sorun olmaz. O SSD nin gücü anca PCI 3.0a yeter 4.0 ibaresi sadece reklam amaçlı basılmış.

bu arada aklında bulunsun asgariye zam kapıda bu da demek oluyor ki bilgisayar piyasası alıcak başını gidicek asgari zammından önce al bence

Alınmaz o fiyat A520 anakart var bu sistemi 12400F yapıp alabilirsin

Bunda da H610 anakart var ne farkı olacak ki ikisi de segmentinin en ucuzu 😀

Olan fazladan verilecek 600TL ye olur.

Bunda da H610 anakart var ne farkı olacak ki ikisi de segmentinin en ucuzu 😀

Olan fazladan verilecek 600TL ye olur.
H610 anakart işlemciye hiç bir şey yapılmayacak direk stock kullanılacaksa alınır hocam... Ama A520 asla alınmaz B450 alınır ama A serisi anakart alınmaz...

H610 anakart işlemciye hiç bir şey yapılmayacak direk stock kullanılacaksa alınır hocam... Ama A520 asla alınmaz B450 alınır ama A serisi anakart alınmaz...
H610 alınıyor da A520 niye alınmıyor?

B450 yakın fiyattayken A520 alınmaz dersen o ayrı ama A520 nin kullanılmayacak bir yanı yok, H610 daki gibi ram kilidi vs de yok hatta 😀

H610 alınıyor da A520 niye alınmıyor?

B450 yakın fiyattayken A520 alınmaz dersen o ayrı ama A520 nin kullanılmayacak bir yanı yok, H610 daki gibi ram kilidi vs de yok hatta 😀
büyük ihtimalle a520 alınmaz derken oc yapılmaz demek istedi oc yapmak için pek uygun bir anakart değil diye biliyorum

büyük ihtimalle a520 alınmaz derken oc yapılmaz demek istedi oc yapmak için pek uygun bir anakart değil diye biliyorum
Hiçbir şekilde OC yapılmıyor A520 ile. B450 de daha iyidir buraya kadar doğru. Anlamadığım sırf anakart A520 diye yerine H610 anakartlı İntel sistem önermesi.

Hiçbir şekilde OC yapılmıyor A520 ile. B450 de daha iyidir buraya kadar doğru. Anlamadığım sırf anakart A520 diye yerine H610 anakartlı İntel sistem önermesi.
oc yapacağını düşünmüş olabilir

Öyle yapcam knk
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Knk oc yapiluyo oc yaziyo basliginda a520 m a oc yaziyo 4800 mhz kadar oc yapiliyomus

Ondan sormadım 2k da işlemciye yük daha az bineceği için kısa vadede cpu soğutma gerekmeyebilir diye sordum
Hertürlü ısınacak işlemci. Böyle kasa alan soğutmasını da alır

Geri