❌İndirim Bitti! HyperX Cloud 2 Wireless Kulaklık 1.699₺ 🔥

Sesi yükseğe alınca dip ses veriyor ve ses profili tiz olduğu için ses kasılmıyor mikrofonu aşırı kötü bana göre berbat bir kulaklık ama ergonomisinden kaynaklı sorun yaşamadım

Sesi yükseğe alınca dip ses veriyor ve ses profili tiz olduğu için ses kasılmıyor mikrofonu aşırı kötü bana göre berbat bir kulaklık ama ergonomisinden kaynaklı sorun yaşamadım
Kaç TL ye almıştınız siz

Tekrardan stoga dustu bu sefer tereddut etmeden cektim hayirlisi bakalim var mi kullanan yorumu olan arkadaslar?

İptal yok gönderiyorlar.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Sanki modeli farklı gibi. Bilgisi olan varmı

4P5K4AA modeli bu. İnternette daha farklı yazıyor.

alan var mı

İptal yok gönderiyorlar.

Sanki modeli farklı gibi. Bilgisi olan varmı

4P5K4AA modeli bu. İnternette daha farklı yazıyor.
Sen yazınca fark ettim sanki bu model yeni versiyon gibi. Eski versiyonda 20 saat batarya yazıyor gibi. Bunun açıklamasında da 30 saat batarya diyor model numaraları tutuyor. Bazı incelemeleri izledim konuşmacı 20 saat dedi. Herhalde bataryası daha iyi modelin tam emin olmamakla birlikte.

Ekler

• Screenshot_9.png
    Screenshot_9.png
    255 KB · Hit: 57
Kargoya verilmiş.

Sen yazınca fark ettim sanki bu model yeni versiyon gibi. Eski versiyonda 20 saat batarya yazıyor gibi. Bunun açıklamasında da 30 saat batarya diyor model numaraları tutuyor. Bazı incelemeleri izledim konuşmacı 20 saat dedi. Herhalde bataryası daha iyi modelin tam emin olmamakla birlikte.
Bende yorumlarda bu modelin 3 çeşit versiyonu olduğunu okudum. Sadece batarya farkı olduğunu yazmışlar.

Geri