❌İndirim Bitti! HyperX Cloud 2 Wireless Kulaklık 1.699₺ 🔥

Benim ve arkadasin sipariş hâlâ kargolanmadi
Kusura bakmayın UPS kargo ile başka Bir ürün almıştım o gelmiş. Kulaklık daha yolda gözüküyor.
Post automatically merged:

ses çok başarılı olsada üstte bant dizaynı olmadığı için saçı kısa olunca vs bir süre sonra üzüyor ağrıtıyor acıtıyor :/
Uzun süre kullanımda rahatlık konusunda Rog deltanin üzerine kulaklık tanımam. Bunun içinde rahat demişlerdi kablolu ile aynı demişlerdi o yüzden aldım. İnşallah rahatsız etmez saçta yok bende😁

Kusura bakmayın UPS kargo ile başka Bir ürün almıştım o gelmiş. Kulaklık daha yolda gözüküyor.
Post automatically merged:

Uzun süre kullanımda rahatlık konusunda Rog deltanin üzerine kulaklık tanımam. Bunun içinde rahat demişlerdi kablolu ile aynı demişlerdi o yüzden aldım. İnşallah rahatsız etmez saçta yok bende😁
ilk başlarda kuş gibi geliyor hissetmiyorsun ama bir 10 20 gün sonra rahatsızlık veriyor nedense, belki bende böyledir bilmiyorum ama g733de 15 saat filan kafamdan çıkarmasamda rahat oluyordum onuda üstteki lastik bandına bağlıyorum ama müzik konusunda işte logitech berbat. @Kürşat Arslan

ilk başlarda kuş gibi geliyor hissetmiyorsun ama bir 10 20 gün sonra rahatsızlık veriyor nedense, belki bende böyledir bilmiyorum ama g733de 15 saat filan kafamdan çıkarmasamda rahat oluyordum onuda üstteki lastik bandına bağlıyorum ama müzik konusunda işte logitech berbat. @Kürşat Arslan
Teşekkür ederim. Satarım o zaman. Veya hiç açmadan satayım ben.

Rahatsızlık baş ağrısı gibi mi hocam yoksa kulağımı ağrıtıyor?

Rahatsızlık baş ağrısı gibi mi hocam yoksa kulağımı ağrıtıyor?
yok kulak kısmı iyi üst kısımdan kafaya baskı vuruyor fakat öyle hemen olmuyor işte ben bazen 10 saat kullanıyorum diyim, saçlarım çok kısa ama 3 numara kesiyorum kablosuz olunca kafadan cıkaramıyorsun discord vs. sohbet arkadaslar derken evin içinde full kafada kalıyor

Ürün sıfır güzel paketlenmiş.

Ekler

• IMG_20221212_164037.jpg
    IMG_20221212_164037.jpg
    2.5 MB · Hit: 75
ürün stokta kalmamış beni aradılar muadil ürün mü istersiniz yoksa iade mi muadil ürün ne dedim araştırıp bakıcaz dedi duruma göre iade edeceğim

Geri