Sharkoon SPH V2 650w PSU

hazeleyes

80+
Reaksiyon skoru
52
Selamlar dostlar
Başlıkta belirtmiş olduğum sharkoon sph v2 psunun kablolarının diğer psularıma göre daha ince olduğunu farkettim. Hemde ciddi gözle görülür bir incelik ama sharkon psunun kabloları bakır. Diğer kalitesiz markalar ise kalın ama bakır olmayan kablo kullanıyor bu da kablo hattı boyunca olan direnci arttırıyor, herneyse sorumuza gelelim.
Sharkoon SPH V2 650w psu kullanılır mı ?

Belki hatırlayan vardır platoon psum alev atmıştı ondan sonra tırsar oldum.

Pek iyi diyene rastlamadım fakat ben yaklaşık 2,5 yıldır kullanıyorum. Varlığından bir haberim. Hiçbir sorun yaşamadım bugüne kadar.

İdare eder. Çok kötü değil bozulsa bile sistem parçalarına zarar vermez muhtemelen, o kadar kötü bir PSU değil.

Yeni konu açmadan önce, bu PSU hakkında önceden açılmış konu var mı diye, baksaydınız keşke.

Zorunlu olmadıkça kullanmanı önermem. Bütçeni biraz daha arttırıp daha iyilerine bakabilirsin.

Hepsiburada'dan dün 800 TL'ye sipariş verdim. o fiyat bandında gamepower ve rampage ürünleri vardı sadece.

Selamlar dostlar
Başlıkta belirtmiş olduğum sharkoon sph v2 psunun kablolarının diğer psularıma göre daha ince olduğunu farkettim. Hemde ciddi gözle görülür bir incelik ama sharkon psunun kabloları bakır. Diğer kalitesiz markalar ise kalın ama bakır olmayan kablo kullanıyor bu da kablo hattı boyunca olan direnci arttırıyor, herneyse sorumuza gelelim.
Sharkoon SPH V2 650w psu kullanılır mı ?

Belki hatırlayan vardır platoon psum alev atmıştı ondan sonra tırsar oldum.

Sharkon öyle psu böyle psu diye öven tipler var ds corsiar fsp cooler master gibi asus gibi firmalar dsn alın birdaha sıkıntı yaşamak istemiyorssnız

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,202,827
Üyeler
191,176
Son üye
Atilla2001
Geri