7000tl CİVARI TELEFON ÖNERİSİ

Reaksiyon skoru
44
Bütçe
7500
iphone 7 128gb kullanıyorum ve ekranı çokküçük , şarzı hızlı bitiyo , arada kasıyo , pubg mobil veya apex mobilde 40 fps oynuyom , ram 2gb

önericeğiniz telefon pubg 60 fps , 128gb olsun kamerası 48mp civarı 7k ya uygun en iyi , en güçlü telefon olsun7.5k da verebilirim sıkıntı yok

O bütçeye yurtdışı Oneplus 9 alınır efsane çalışır. Garantili olsun dersen Redmi Note 10 Pro gibi cihazlar olabilir.

yurt dışı telefon sıkıntı olmazmıhocam
Yok hocam. Önerdiğim cihaza yazılımı atarlar sıfır sıkıntı.

Xiaomi, Oneplus, Pixel gibi bir çok cihazı yurtdışı olarak deneyimledim. Yazılım ve kamera olarak Pixel zaten bir numara. Fiyat performans açısından Xiaomi iyidir. Ama Oneplus ön kamera haricinde her konuda memnun eder. Özellikle warp şarj cihazı ile😁 65w ile turbo şarjında ötesinde

Yok hocam. Önerdiğim cihaza yazılımı atarlar sıfır sıkıntı.

Xiaomi, Oneplus, Pixel gibi bir çok cihazı yurtdışı olarak deneyimledim. Yazılım ve kamera olarak Pixel zaten bir numara. Fiyat performans açısından Xiaomi iyidir. Ama Oneplus ön kamera haricinde her konuda memnun eder. Özellikle warp şarj cihazı ile😁 65w ile turbo şarjında ötesinde
eyw hocam

iphone 7 128gb kullanıyorum ve ekranı çokküçük , şarzı hızlı bitiyo , arada kasıyo , PUBG mobil veya apex mobilde 40 fps oynuyom , ram 2gb

önericeğiniz telefon PUBG 60 fps , 128gb olsun kamerası 48mp civarı 7k ya uygun en iyi , en güçlü telefon olsun7.5k da verebilirim sıkıntı yok

bu iksinii öneririm

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,211,404
Üyeler
195,618
Son üye
TRaskerAS3437
Geri