Forza horizon 5 sunucu şuan kullanılamıyor

Reaksiyon skoru
30
Forza Horizon 5 e gordiğim zaman müzayede kısmına girdiğim zaman "Forza Horizon 5 sunucusu şu anda kullanılamıyor.Lütfen daha sonra tekrar deneyiniz."diyor.Bilgisaysrı yeniden başlattım gene aynı şey.Çözümü bilen varmı?

Aynı sorunu yaşıyorum, bakımda olabilir.

yt de de bi çözüm videosu yok
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

ama normal online de sorun olmuyor eleyici fln girebiliyorum
Aynı şekilde.

yt de de bi çözüm videosu yok

ama normal online de sorun olmuyor eleyici fln girebiliyorum
1668803527697.png

Bende girebiliyorum.

Son düzenleme:
bende giremiyorum müzayede ye online oynanıyor ama müzayede kullanılamıyor diyor

bende giremiyorum müzayede ye online oynanıyor ama müzayede kullanılamıyor diyor
Yabancı kaynaklara baktım bir sorun değilmiş millet müzayedede bir açık bulmuş hayvan gibi gelişmişler o yüzden kapatmışlar müzayedeleri ama geçici olarak.

Yabancı kaynaklara baktım bir sorun değilmiş millet müzayedede bir açık bulmuş hayvan gibi gelişmişler o yüzden kapatmışlar müzayedeleri ama geçici olarak.
Aynı şekilde.

Alıntıyı görüntüle

Bende girebiliyorum.
peki ''yükseltmeler ve ayarlamalar'' da ki ''ayarlama düzenleri bul'' kısmı da çalışmıyor mu sizde de?

O sorunu araştırmıştım. Onu oyun kendisi kapatıyor. Çünkü oyuncular çok kolay para kasabiliyor onları düzeltiyorlar. Ben bu konuyu açtığımda BMW M3 200 k alıp 10 milyona satıyodum
bende afk haritaları vardı onunla para kasıyodum banlandım mı acaba? 😂

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,164,378
Üyeler
184,930
Son üye
nurullahblc66
Geri