Monitör iade süreci Hk.

Reaksiyon skoru
2
Herkese selamlar , Vatan bilgisayardan alınan monitör 1 gün geçmesi halinde iade edilir mi ? Ürünün kutusu açıldı bağlantı yapıldı fakat içime pek sinmedi gibi bu konuda herhangi bir hakkım var mı ? Yorumlarınızı bekliyorum .

Herkese selamlar , Vatan bilgisayardan alınan monitör 1 gün geçmesi halinde iade edilir mi ? Ürünün kutusu açıldı bağlantı yapıldı fakat içime pek sinmedi gibi bu konuda herhangi bir hakkım var mı ? Yorumlarınızı bekliyorum .
hangi siteden aldınız?

14 gün içinde koşulsuz şartsız iade hakkın var diye biliyorum.

Online olarak almadım , Vatan bilgisayardan kendim gidip elden aldım .
memnun kalmadıysanız gidin ve 14 günlük yasal iade hakkınızı kullanmak istediğinizi söyleyin , paket açıldı derler ise ürünün kullanılmadan testi yapılamayacağını ve performansa dayalı bir ürün olmadığını söyleyin , iade kabul edilmezse thhye başvuracağınızı söyleyin.

14 gün içinde koşulsuz şartsız iade hakkın var diye biliyorum.
evet hocam ama çoğu firma paket açıldı diye savuşturuyor aslında paket açılsa bile iade edebilir , arkadaşa yazdığım şekilde yaparsa %90 iade kabul edilir.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Yarın gidip iade talebi etsem herhangi bir sorun çıkartırlar mı acaba ?
Dediğim şekilde yapmanızı öneririm , birde neden iade ediyorsunuz ?

evet hocam ama çoğu firma paket açıldı diye savuşturuyor aslında paket açılsa bile iade edebilir , arkadaşa yazdığım şekilde yaparsa %90 iade kabul edilir.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Dediğim şekilde yapmanızı öneririm , birde neden iade ediyorsunuz ?
Ya aslında bir tık aceleye geldi sanki daha iyisi alınabilir mi diye düşündüm sonradan modeli direkt söyleyeyim size belki bilginiz vardır
Lg 27Gn-650B modeli 27 inç İps 144hz monitör 4999 liraya aldım .

Mağazadan teslim aldıysan geri alınmaz internet alışverişlerinde 14 gün iade hakkı var

Tüketici, yalnızca mesafeli satışlarda (Telefon ve internet üzerinden yapılan satışlar) 6502 sayılı Tüketicinin Korunması Hakkındaki Kanun ve Mesafeli Sözleşmeler Yönetmeliği gereği, hiçbir gerekçe göstermeksizin ve cezai şart ödemeksizin satın almış olduğu ürünü, teslim aldığı tarihten itibaren 14 gün içerisinde, ön bilgilendirme formunda ve sözleşme metninde yazılı olan usule uyarak iade edebilir veya değiştirebilir. Buna istinaden;

Ya aslında bir tık aceleye geldi sanki daha iyisi alınabilir mi diye düşündüm sonradan modeli direkt söyleyeyim size belki bilginiz vardır
Bu monitör kaliteli bir monitör fakat fiyat olarak biraz yüksek kalmış , lgnin paneli kaliteli evet birde 144 hz 27 inç ama 5k hak edirmi orası bilinmez , 27 inç 165 hz olarak mesela şu var cd ve panel olarakta baya iyi : https://www.epey.com/monitor/dell-g2722hs.html

Aynı monitör bendede var hocam genel olarak memnunum bir sıkıntısıda yok şuan

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,173,125
Üyeler
186,295
Son üye
Fadness
Geri