Oyuncu koltuğu hakkında .

enesskooc

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Reaksiyon skoru
1,718
Hawk marka koltuk aldım arkadaşlar ama sallanma ayarında kullanıyorum yani ayarlayıp kilitliyorum,askıda bırakıyorum. bir sıkıntı çıkarır mı gıcırdıyor sadece o kadar,öbür türlü bacaklarım uzun olduğu için rahat edemiyorum.

Hawk marka koltuk aldım arkadaşlar ama sallanma ayarında kullanıyorum yani ayarlayıp kilitliyorum,askıda bırakıyorum. bir sıkıntı çıkarır mı gıcırdıyor sadece o kadar,öbür türlü bacaklarım uzun olduğu için rahat edemiyorum.
Gıcırtı sorununu çöz ilk başta rahatsiz edici gibi gelmesede sonrada çıldırabilirsin. Benim koltuk gıcırdıyor diye sinir krizi geçirdim tekme tokat dövüp kullanılmaz hale getirdim şuan plastik cami sandalyesi kullanıyorum hiçbir Gıcırtısı yok

Gıcırtı sorununu çöz ilk başta rahatsiz edici gibi gelmesede sonrada çıldırabilirsin. Benim koltuk gıcırdıyor diye sinir krizi geçirdim tekme tokat dövüp kullanılmaz hale getirdim şuan plastik cami sandalyesi kullanıyorum hiçbir Gıcırtısı yok
Kral ben hep kulaklık takıyorum duymuyorum ki önceki koltuğum da gıcırdıyordu
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ama askı da kilitleyip kullanmak ne kadar sağlıklı bilemiyorum kırılmasın

Kral ben hep kulaklık takıyorum duymuyorum ki önceki koltuğum da gıcırdıyordu
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ama askı da kilitleyip kullanmak ne kadar sağlıklı bilemiyorum kırılmasın
Hocam askı olayını bilmiyorum ama olaya sadece oyun olarak bakma oyun oynamadığın zaman ne bileyim masa başında çalıştığın zaman sinir krizi geçirebilirsin

Hocam askı olayını bilmiyorum ama olaya sadece oyun olarak bakma oyun oynamadığın zaman ne bileyim masa başında çalıştığın zaman sinir krizi geçirebilirsin
Belki yeni diye oluyordur zamanla öğreniriz yağlarız geçer herhalde

f/p oyuncu koltuğudur mevlüt düğün vb. organizasyonlarda sıkıntısız kullanılabildiği gibi bu yerlerden ücretsiz temin de edilebilirdir.

Usta birde altta çizgileri oluyor ya havalandirmali yani bence mükemmel bir ürün. Bir doblolu enişteniz varsa ondan da ücretsiz temin edilebilir
Doğru söylüyorsun terlemeyi de engelliyor havalandırma sayesinde onu unutmuşum 5 10k lık koltuklarda bile düşünmemişler o havalandırmayı (iz bırakıyor gerçi ama olsun o kadar)

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,180,657
Üyeler
187,367
Son üye
kn3zzy
Geri